Lider Güder’den Baro Lideri Demez’e “hayırlı olsun” ziyareti

KripTon

Member
MALATYA (İHA) – Battalgazi Belediye Lideri Osman Güder, geçtiğimiz ay gerçekleştirilen seçimin akabinde Malatya Barosu Başkanlığı’na seçilen Avukat Onur Demez’e güzel olsun ziyaretinde bulunarak, misyonunda muvaffakiyet diledi.

Battalgazi Belediye Lideri Osman Güder, AK Parti Battalgazi İlçe Lideri Basri Kahveci ile bir arada Malatya Barosu’nun geçtiğimiz ay gerçekleştirdiği olağan genel şurasının akabinde Malatya Barosu Başkanlığına seçilen Avukat Onur Demez’e iyi olsun ziyaretinde bulundu. Lider Güder ziyarette, nazaranve yeni seçilen Av. Onur Demez ve idaresi kutlayarak, çalışmalarında muvaffakiyetler diledi. Baro Lideri Onur Demez de, Lider Güder’in nazik ziyaretine teşekkür ederek, baro çalışmalarıyla ilgili genel bilgi aktardı.

“Ziyaretten onur ve gurur duyduk”

Battalgazi Belediye Lideri Osman Güder’in nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ileten Malatya Barosu Lideri Avukat Onur Demez, “Battalgazi Belediye Lideri Osman Güder’e nazik ziyaretlerinden dolayı Malatya Barosu olarak teşekkürlerimizi iletiyoruz. Ziyaretinden onur ve gurur duyduk. Baro olarak avukat ve meslektaşlarımızın her daim yanındayız. Avukatlık kanununun verdiği yetkiyle toplumsal konularda da baromuz her daim toplumla iç içe olacak. Bu niçinle bizlerin üzerine düşen ne var ise liderimizin her daim yanındayız ve kendisiyle beraberyiz” formunda konuştu.

“Başkanımıza bakılırsavinde muvaffakiyetler diliyorum”

Av. Demez ve grubuna yeni bakılırsavlerinde muvaffakiyetler dileyerek Malatya Barosu’na bağlı tüm avukatlara selam ve sevgilerini ileten Battalgazi Belediye Lideri Osman Güder, “Öncelikle Baro Başkanlığı nazaranvine yeni seçilen Onur Demez kardeşimize ve takımına misyonlarında muvaffakiyetler diliyorum. Vilayet dışı programlarımızın olması sebebiyle gecikmiş bir ziyareti bugün gerçekleştiriyoruz. Toplumun daha hoş bir hayat yaşaması, hayat standartlarının yükselmesi, kültürel ve her manada hak ettiği yere ulaşması için her bir sivil toplum kuruluşu, her bir ünite kendi üzerine düşeni layıkıyla yerine getirecektir. Yapmış olduğunuz göreviniz hem epeyce sıkıntı, tıpkı vakitte epey kutsaldır. Savunmasız insanların lisanı, eli, gözü ve kolu olmak kıymetli bir şeydir. İnanıyorum ki Malatya ve ülkemiz için her birimiz üzerimize yüklenen sorumluluğu hakkıyla layıkıyla yerine getireceğiz. Bugüne kadar biroldukca ağabeyimiz yahut kardeşimiz baro başkanlığı bakılırsavini yürüttü. Onlara da yaptıkları bu hizmetten dolayı teşekkür iletiyor, Onur Demez liderimize ve idaresine muvaffakiyetler diliyorum” dedi. – MALATYA

Haberler.com