Lider Güder, işçilerle istişare toplantısı yaptı

KripTon

Member
Battalgazi Belediye Lideri Osman Güder, belediyede bakılırsav yapan 3 ünitenin çalışanlarıyla istişare toplantısı yaptı. görüşmede konuşan Lider Güder, “Bizler büyük bir aileyiz. Battalgazi bizlere emanet, bizim de bu emanete var gücümüzle sahip çıkmamız gerek. İlçemizin müspet manada dönüşümünü bir arada gerçekleştireceğiz” dedi.

Battalgazi Belediye Lideri Osman Güder, belediye lider yardımcıları, ünite müdürleri ve belediyede bakılırsav yapan 3 ünitenin çalışanlarıyla istişare toplantısı gerçekleştirdi. Battalgazi Belediyesi tarafınca yapılan hizmet ve yatırımların değerlendirildiği ve İspendere Şifalı İçmelerinde gerçekleştirilen istişare toplantısında Lider Güder, Battalgazi Belediyesi tarafınca hayata geçirilen projeler, devam eden yatırımlar hakkında da çalışana bilgiler aktardı. Battalgazi İlçe Kaymakamı Abdül Kadir Duran ve AK Parti Battalgazi İlçe Lideri Basri Kahveci’nin de katıldığı görüşmede konuşan Lider Güder, işçilerin fikirlerini ve uğraşlarını önemsediklerinin altını çizerek, “Battalgazi bizlere emanet, bizim de bu emanete var gücümüzle sahip çıkmamız gerek” dedi.

“Battalgazi’de hizmetlerle dolu dolu 2 yıl”

Battalgazi Belediye Lideri Osman Güder’in Battalgazi’de başlatmış olduğu hizmet ve gönül belediyeciliğinin büyük takdir topladığını aktaran AK Parti Battalgazi İlçe Lideri Basri Kahveci, “Öncelikle Battalgazi Belediye Lideri Osman Güder başta olmak üzere siz bedelli çalışanları, çabanızdan ve özverinizden dolayı tebrik ediyorum. Hepimiz bir aileyiz. Bende bu ailenin bir neferi olmaktan büyük kıvanç ve memnunluk duyuyorum. Liderimiz ilçede başlatmış olduğu hizmet ve gönül belediyeciliğini, büyük takdir toplamaya devam ediyor. Tabi bu hizmetler ve yatırımlar, sizlerin büyük çabaları ve emeği yardımıyla olmaya devam ediyor. Bizler bu 2 yıllık dolu dolu hizmetleri, etrafımızdakilere anlatmamız gerekiyor. Liderimize güzel hizmetlerinin devamını diliyorum. Sizlerinde eline yüreğine sağlık” sözlerini kullandı.

“İlçemizin müspet manada dönüşümünü daima birlikte gerçekleştireceğiz”

Daha hoş ve yaşanabilir bir Battalgazi için istişare toplantılarına devam edeceklerinin altını çizen Battalgazi Belediye Lideri Osman Güder, “Battalgazi Belediyesi olarak bizler büyük bir aileyiz. Aile fertlerinde oluşan bir eza, tüm aileyi tesirler. Peygamber efendimizin ‘Müminler bir bedenin azaları gibidir’ hadisi şerifini âlâ anlamalıyız. Arkadaşlarımızla yakaladığımız sinerjiyi, diyaloğu ve muhabbeti daha da arttırmak amacıyla bugün bir ortaya geldik. Battalgazi’miz, Doğu Anadolu’nun tüm hoşluklarını ortasında barındıran bir yerleşim yeri. Biroldukça medeniyete konut sahipliği yapmış ilçemize hizmet kelamımız var. nazaranve geldiğimizde planlama oluştururken ünite müdürlerimiz, belediye çalışanlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, esnafımız, belediye meclis üyelerimiz ve Battalgazili hemşerilerimizle fikir alışverişinde bulunarak bir rota çizdik. Kısa, orta ve uzun vadede tahlile kavuşturacağımız düşüncelerimiz neler, tahlil odaklı ne yapabiliriz, avantajlarımız neler, dezavantajlarımız neler? Bu çizdiğimiz rotada bizlere pusula olan herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Battalgazi’miz için sizlerle bir arada hoş işler yapmaya devam edeceğiz. Tenkitler elbette olacak fakat biz tenkitleri berbat bir şey olarak değil de, uygunlaştırma faaliyeti olarak algılamalıyız. Malumunuz 24 Ocak’ta bir zelzele yaşadık. Bu zelzele bizleri olumsuz etkiledi. Çabucak ardından pandemi ile karşı karşıya kaldık. Salgın süreci hala da devam ediyor. Battalgazi bizlere emanet, bizimde bu emanete var gücümüzle sahip çıkmamız gerek. İlçemizin müspet manada dönüşümünü ve gelişmenini daima bir arada gerçekleştireceğiz. Bu manada sizlerin çalışmalarınızı, fikirlerinizi ve çabalarınızı önemsiyorum. Şuana kadar özveriyle yaptığınız çalışmaları katlayarak yapacağınıza inancım sonsuz. Daha hoş ve yaşanabilir bir Battalgazi için bir ortaya gelmeye ve değerlendirmeler yapmaya devam edeceğiz” dedi.

“Battalgazi’ye hoş hizmetler yapılıyor”

Hoş bir istişare toplantısına şahitlik ettiğini aktaran Battalgazi İlçe Kaymakamı Abdul Kadir Duran, “Bugün liderimizin davetine icabet ederek, sizlerle bir ortaya geldik. Sizlerle bir ortada olmaktan memnunluk buldum. Şuan sıhhat turizminin başşehri İspendere Şifalı içmelerindeyiz ve bu biçimde hoş bir yer ilçemize kazandırılmış. birebir vakitte liderimiz biroldukça hizmet ve yatırımı ilçemize kazandırmaya devam ediyor. İnsanın çalışma arkadaşlarıyla bu biçimde hasbihal etmesi, kurumsal olarak birlik birlikteliği arttırır. Bu istişare toplantısı düzenleyen Battalgazi Belediye Liderimize ve yardımcılarına teşekkür ediyorum. Sizlere kolaylıklar diliyorum” halinde konuştu. – MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı