Lider Güder, gençlerle buluştu

KripTon

Member
MALATYA (İHA) – Malatya‘nın Battalgazi Belediyesi tarafınca düzenlenen ‘Gençlerle Gönül Buluşmaları’ kapsamında Hatunsuyu Eğitim Derneği’nin genç üyeleri ile bir ortaya gelen Battalgazi Belediye Lideri Osman Güder, “Battalgazi Belediyesi olarak tüm gençlere dokunmaya, onlarla birlikte olmaya, onlara yönelik projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Battalgazi Belediye Lideri Osman Güder, AK Parti Battalgazi İlçe Lideri Basri Kahveci, Belediye Lider Yardımcıları ile birlikte Battalgazi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün organize ettiği ‘Gençlerle Gönül Buluşmaları’ kapsamında Hatunsuyu Eğitim Derneği’nin genç üyeleri ile bir ortaya gelerek, geleceğin teminatı gençlerin geleceğe dair fikirlerini aldı. Samimi bir ortamda yapılan programda, gençler Battalgazi’ye ve Türkiye’ye yönelik merak ettikleri soruları Lider Güder’e sordu. Gençlerin sorularını tek tek cevaplayan Lider Güder, ilçede gençlere yönelik yapılan yatırımlardan özetlemek gerekirse bahsetti. Battalgazi’nin yarınlarının epey daha genç olacağının altını çizen Lider Güder, Battalgazi Belediyesi olarak gençler dokunmaya ve yeni projeler üretmeye devam edeceklerini belirtti.

“Gençlere ehemmiyet veren bir lidere sahibiz”

Düzenlenen programdan ötürü Battalgazi Belediye Lideri Osman Güder’e teşekkürlerini ileten Hatunsuyu Eğitim Derneği Lider Yardımcısı Mehmet Yentür, “Her vakit gerçekleştirdiğimiz sohbetimizi bu defa Battalgazi Belediyemizin tertibinde gerçekleştiriyoruz. Bu sohbet programını düzenleyen Battalgazi Belediye Lideri Osman Güder’e yürekten teşekkür ediyorum. Gençlere değer veren bir lidere sahibiz. O bakımdan gençlerimiz fazlaca şanslı. Dernek olarak öğrencilerimize yönelik hoş çalışmalarımız var. Bu yıl Hatunsuyu kulübümüzü kurduk ve çaba ediyoruz. Gençlere yönelik çalışmalarımız devam edecek” halinde konuştu.

“Battalgazi’nin gençleri hayli şanslı”

Gençliğe büyük ehemmiyet veren bir Belediye Liderine sahip olduklarının altını çizen Hatunsuyu Mahallesi Muhtarı Cumali Demir, “Gençlerimiz ile mahallemizde daima bir ortaya geliyoruz. Hoş sohbetler gerçekleştirip, gençlerimiz ile istişarelerde bulunuyoruz. Gençlerimizden dayanaklarını esirgemeyen ve onlara büyük kıymet veren Battalgazi Belediye Liderimiz Osman Güder’e teşekkür ediyoruz. bu biçimde bir lidere sahip olan ilçemizin gençleri fazlaca şanslılar” tabirlerini kullandı.

“Gençlerimizin başını karıştırmak istiyorlar”

Hatunsuyu Eğitim Derneği’nin faaliyetlerini yakinen takip ettiklerini belirten AK Parti Battalgazi İlçe Lideri Basri Kahveci, “Öncelikle Hatunsuyu Derneğine teşekkür ediyorum. Derneğimizin çalışmalarını biliyoruz ve

yakinen takip ediyoruz. Hocalarımız, bu bölgedeki gençlerimiz ile hayli âlâ ilgileniyorlar. Hoş işlere imza atıyorsunuz. İnşallah her vakit bu biçimde devam ederek, topluma iyi bir birey olma noktasında çaba ve uğraş sarf etmenizi istiyoruz. Çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyoruz. Bizlerde liderimiz ile bir arada elimizden ne geliyorsa sizler için yapmaya hazırız. Gençliği jenerasyonlara bölmek isteyen, gençlerimizin başlarını karıştırmak isteyenler kimi bölümler var. Bir ‘Z’ nesli polemiği başlamış gidiyor. Bu oyunlara düşmeyelim. AK parti teşkilatı olarak ilçemizin 103 mahallesinde bu biçimde bedelli gençlik için elimizden geleni yapacağımızdan kuşkunuz olmasın” diye konuştu.

“Hatunsuyu’na gençlik merkezi çalışmamız olacak”

Hatunsuyu bölgesine Gençlik Merkezi çalışmalarının olduğu muştusunu gençlerle paylaşan Battalgazi Belediye Lideri Osman Güder, “Hatunsuyu ve bu bölgede yaşayan vatandaşlarımız bizim için nitekim hayli değerli. Battalgazi Belediyesi olarak elimizde ne imkan var ise Hatunsuyu bölgemiz ile buluşturmak için elimizden gelen çabayı sarf ediyoruz. Yaklaşık bir yıl evvel gençlerimiz için bünyemizde bir müdürlük kurduk. Bu müdürlüğümüz bünyesinde evlatlarımıza ve gençlerimize ulaşmaya çalışıyoruz. Hatunsuyu bölgemizde bu biçimde bir gençliği görmek ise ayrıyeten beni gururlandırdı. Evlatlarımızın hem eğitim almaları tıpkı vakitte sporla ilgilenmeleri ayrıyeten bizi keyifli ediyor. İlçemizde üçüncüsünü açacağımız Gençlik Merkezimizde sizin üzere bedelli gençlerimiz ilim ve irfanla buluşuyor. Hatunsuyu ortasında bu biçimde bir çalışmamız mevcut. Daha evvel Hatunsuyu Belediyemiz ile ilgili bir talep olmuştu. Bizlerde elimizden geleni yapacağımızı tabir etmiştik. Belediye binamız sizlere hizmet edecekse şayet bizler orayı sizlere sunmuş oluruz. Malumunuz 2021 yılını Malatya’da spor yılı olarak ilan etmiştik. Gençlerimizin sıkıntılarını çözen bir bakanımız ve bakan yardımcımız var. Biroldukça sportif tesisler Malatya’mız ile buluşturuldu, buluşturulmaya da devam ediyor. Malatya’mızda gençlik kamp merkezi kurulacak. Vilayetimizden ve biroldukca vilayetten gelen gençlerimiz bu kamptan yararlanabilecek. Orduzu ve Eskimalatya’ya amatör spor kulüplerimizin maç yapabileceği iki saha kazandırıldı. Basketbol alanları, halı alanlar, voleybol alanları, tenis kortları, yüzme havuzları, gençlik merkezleri ve biroldukca tesisleri gençlerimiz için inşa ettik. Hatunsuyu bölgemize de voleybol ve basketbol alanı yaptık. Öbür çalışmalarımızda olacaktı fakat o alanların imara girmesi gerekiyordu. Ziraî alanların imara açılması kolay olmuyor. Bizler sizin için her daim çalışmaya devam ediyoruz, edeceğizde. Bizler sizler için varız. Geleceğimizin teminatı gençlerimizi önemsiyoruz. Hoş bir sohbet gerçekleştirdik. Sizleri seviyoruz. Battalgazi Belediyesi olarak tüm gençlere dokunmaya, onlarla birlikte olmaya, onlara yönelik projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi. – MALATYA

İhlas Haber Ajansı – Son Dakika Haberleri