Lider Güder: “Battalgazi’de iz bırakan çalışmalara imza atıyoruz”

KripTon

Member
AK Parti Battalgazi İlçe Teşkilatı, Battalgazi Belediyesi tarafınca ilçeye kazandırılan birtakım yatırım alanları ve imali devam eden proje alanlarını gezdi. Seyahat programının akabinde teşkilat üyeleri ile bir ortaya gelen Malatya’nın Battalgazi Belediye Lideri Osman Güder, “Battalgazi’de iz bırakan çalışmalara imza atıyoruz. Vilayetlere yapılan yatırımları, biz ilçemize kazandırdık” dedi.

AK Parti Battalgazi İlçe Teşkilatı, Battalgazi Belediyesi tarafınca ilçede hayata geçirilen yatırım ve hizmetleri, düzenlenen seyahat tipi ile yakından tanıma fırsatı buldu. İlçe Teşkilat üyeleri, düzenlenen seyahat çeşidi sonunda Battalgazi Belediye Lideri Osman Güder ile bir ortaya gelerek istişarelerde bulundu. İlçe teşkilat üyeleri, üstü açık cins otobüsle gerçekleştirilen yatırım ve hizmet tipi kapsamında, birinci vakit içinderda çevreyolu altı kavramını ortadan kaldıracak olan Derme Deresi Proje alanını gezdi. Akabinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla riskli bölge ilan edilen ve kısa müddette dönüşüm çalışmalarının başlayacağı Şehit Fevzi Mahallesi’ndeki 110 dönüm alanı gezen İlçe Teşkilatı üyeleri, daha yeşil bir Battalgazi’nin temellerinin atıldığı Fırat Mesleksel ve Teknik Anadolu Lisesi yerleşkesi üstündeki 15 dekarlık sera park alanı, gençlik yatırımlarını, Yeşilçam Toplumsal Tesislerini, yenilenen konseptiyle Çocuk Eğitim Trafik Parkı’nı gezdi. Son olarak tarihi hayli eskilere dayanan ve Battalgazi Belediyesi tarafınca sıhhat turizmine kazandırılan İspendere Şifalı İçmeleri’ni gezen teşkilat üyeleri, burada Battalgazi Belediye Lideri Osman Güder ile düzenlenen programda bir ortaya geldi. 2 yılı aşkın bir müddetdir yapılan yatırımlarla daha yaşanabilir bir Battalgazi’yi hoş yarınlara hazırladıklarının altını çizen Lider Güder, hizmet ve yatırımlarda istişareye büyük değer verdiklerinin altını çizdi.

“Battalgazi altın yılını yaşıyor” övgüsü

AK Parti Battalgazi ilçe Bayan Kolları İdare Konseyi Üyesi Suna Kılınç,geziyle ilgili yaptığı değerlendirmede, “Çok hoş projelere imza atılmış Battalgazi’mizi gezdik. Hepsi hayli hoş projeler lakin bilhassa Derme Deresi projesi hayli dikkatimi çekti. Liderimizin çalışmalarından dolayı müteşekkiriz ve hayli memnun olduk. Biz bu projeleri gördük ve fazlaca şad kaldık.” derken, AK Parti Battalgazi ilçe Bayan Kolları İdare Heyeti Üyesi İstek Taştan, “Battalgazi’de büyük başarılara imza atılıyor. Derme Deresi ve Şehit Fevzi dönüşüm çalışmaları hayli değerli. İspendere de fazlaca hoş çalışmalara imza atılmış. Kendisini tebrik ediyorum. 2023’e giderken bu projeler tamamlandığında sonuçların olumlu olarak elde edileceğine inanıyorum” tabirlerini kullandı.

AK Parti Battalgazi İlçe İdare Şurası Üyesi Nurullah Ertem de, “Osman Güder liderimizin yatırımlarını yerinde görme fırsatı bulduk. Çok hoş hizmetler var. İnşallah bu hizmetler liderimizin devrinde devam edecek. Biz teşkilat olarak Liderimizin her vakit yanında olacağız ve her vakit kendisine omuz vereceğiz” derken, AK Parti Battalgazi İlçe İdare Heyeti Üyesi Nevzat Hakverdi, “Battalgazi altın yılını yaşıyor. Liderimiz dört dörtlük çalışmalara imza atmış” biçiminde konuştu.

AK Parti Battalgazi İlçe Lider Vekili Ramazan Ayhan ise “Bu kente hoş projeleri kazandırdığı için liderimiz Osman Güder’e hayli teşekkür ediyorum. Bu çalışmaların tamamının 2 yıl içerisinde yapılması fazlaca büyük muvaffakiyet. Bilhassa Derme Deresi’nde kıyas yaptığımda epey önemli emek verildiğini gördüm. Bu çalışmaların devamı gelecektir” derken, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Üyesi Eda Baltacı, “Gençler her vakit geleceğimizin teminatıdır. Battalgazi’deki gençlik yatırımları hayli ilgimi çekti. Bir gençlik merkezi faaliyette ötekinin imali ise devam ediyor. Gençlerimiz ismine güzel ve uğurlu olsun” sözlerini kullandı.

“Başkanımızın yanındayız”

Battalgazi’ye yapılan yatırım ve hizmetlerden dolayı Battalgazi Belediye Lideri Osman Güder’e teşekkürlerini ileten AK Parti Battalgazi İlçe Lideri Basri Kahveci, “AK Parti ailesi olarak Battalgazi Belediye Liderimiz Osman Güder’e yatırım ve hizmet teşekküründe bulunmak istiyoruz. Bizler bu yola çıktığımızda AK Parti davasının neferleri olarak Cumhurbaşkanımızın 2002’den bu yana yürüttüğü gayrette elimizden geldiği kadar bu bayrağı daha üst taşımak için çaba sarf ediyoruz. Mahallî seçimlerde de Malatya’da yüzümüzün akıyla rekor bir oyla kazandık. Bu sonuçta iki kat sorumluluğumuzu arttırdı. Liderimiz, geride kalan 2,5 yıllık vakit zarfı ortasında sahiden ilçemizde hoş hizmetlere imza attı. takımıyla gece gündüz demeden çalışıyor. İnşallah daha hoş şeylere imza atacaklar. Bizler AK Parti Battalgazi İlçe teşkilatı olarak liderimizin 7/24 yanındayız. Teşkilatım ismine Osman Güder liderimize ve grubuna hürmetler ve sevgiler sunuyorum. Allah’a emanet olun Rabbim birliğimizi dirliğimizi daim etsin diyorum” biçiminde konuştu.

“İllere yapılan yatırımları, biz ilçemize kazandırdık”

Battalgazi Belediyesi olarak hayata geçirilen yatırımlarda toplumun tüm bölümüne kulak verdiklerini vurgulayan Battalgazi Belediye Lideri Osman Güder, “Öncelikle sizlerle bir ortada olmaktan duyduğum memnuniyeti lisana getirmek istiyorum. 31 Mart seçimlerimde Battalgazi Belediye Başkanlığı misyonuna, önemli bir oyla bakılırsave getirildik. Buda bize önemli bir sorumluluk yüklüyor. Battalgazi Belediye’mizin kapıları ve hizmet alanları tüm hemşerilerimize sonuna kadar açıktır. Hizmetlerimizin birfazlaca lokal idare tarafınca örnek alınmasının temelinde, istişare külçeşidini canlı tutmamız ve toplumun tüm kısımlarına kulak vermemiz vardır. Günün her saatinde hemşerilerimizle beraberyiz. Bilhassa teşkilattan gelen bir belediye lideri olarak teşkilatımızın yüzünü ağartmamız gerekiyordu. misyona geldiğimiz andan itibaren Battalgazi’mizi daha hoş yarınlara hazırlamak ve değişimini sağlamak ismine çalışmalar yapıyoruz. Battalgazi’de iz bırakacak çalışmalara imza atıyoruz. Bunları yaparken de istişareye değer veriyoruz. misyona geldiğimiz günden itibaren Türkiye olarak belli badireler geçirdik fakat bu kasvetler içerisinde Battalgazi Belediyesi olarak bizler durmadık, yolumuza ve yatırımlarımıza devam ettik. Bir ile yapılacak yatırımları, bizler Battalgazi ilçemize gerçekleştirdik. Bu yatırımları yaparken de israf etmedik. Fazla bütçe oluşturduk. Bu bütçe ile Derme deresi ve Çınar Park düzenleme projesini kendi öz kaynaklarımızdan yapabileceğiz. misyon ve sorumluluklarımızı güzel biliyoruz. Battalgazi’mizi daha hoş yarınlara hazırlamak için geceleri uyumadığımız günler oluyor. Televizyonlara çıkıp reklam yapmadık, şahsen vatandaşlarımıza dokunduk. Hizmeti vatandaşımızın ayağına götürdük, takdir topladık. Buda bize yetti. Vatandaşlarımız 2024 yılında sahiden farklı Battalgazi bakılırsacek. Battalgazi’mize en âlâ ve en hoş hizmetleri sunmak bizim boynumuzun borcudur. Hayata geçirdiğimiz ve üretimi devam eden yatırımlarımız, vatandaşlardan tarafınca büyük takdirle karşılanıyor. Buda bizleri keyifli ediyor” dedi. – MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı