Lider Güder Ampute Ulusal Ekibini kutladı

KripTon

Member
Battalgazi Belediye Lideri Osman Güder, İspanya Ampute Ulusal Grubunu 6-0 yenen ve Avrupa Şampiyonu olan Türkiye Ampute Ulusal Grubu’nun başarılı kalecisi Malatyalı Selim Karadağ‘ı manzaralı arayarak, tebriklerini iletti.

Battalgazi Belediye Lideri Osman Güder, Polonya’nın Krakow kentinde düzenlenen 2021 Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası final karşılaşmasında rakibi İspanya Ampute Ulusal Ekibini 6 – 0 yenen Türkiye Ampute Futbol Ulusal Ekibi’nin Şampiyonluğunu ilan etmesinin akabinde Malatyalı Ulusal atlet Selim Karadağ ile görüştü. Polonya’dan Türkiye’ye dönüş yolunda olan ve uçakta başarılı file bekçisi Karadağ ile imajlı konuşan Lider Güder, tüm Ulusal ekip futbolcularına tebriklerini iletti. Tüm Türkiye’yi büyük sevince boğan bu muvaffakiyetin baş mimarlarından olan Ulusal kaleci Karadağ ise Lider Güder’e teşekkürlerini iletti.

“Göğsümüzü kabarttınız, bizleri gururlandırdınız”

Battalgazi Belediye Lideri Osman Güder, üst üste ikinci kere şampiyon olan ve tüm Türkiye’nin göğsünü kabartan Ampute Ulusal Ekibi’ni tebrik ederek, “Öncelikle Türkiye Ampute Ulusal Kadrosunu muvaffakiyetinden dolayı tebrik ediyorum, gözlerinden öpüyorum. Dün göğsümüzü kabarttınız. Şampiyon grubun kalecisinin Malatyalı olması da bizlere başka bir gurur kattı. Ampute Ulusal Ekibimiz bu zahmetli süreçlerde bizleri Avrupa’da Dünyada gündeme taşıyor olmanız bizi gururlandırdı. Dün maçı izlerken gözlerimiz yaşardı. Başta teknik yöneticimiz olmak üzere hepinize farklı başka teşekkür ediyorum. İnşallah Malatya’ya geldiğinizde sizleri konuk etmek istiyorum. Teknik yöneticimiz Türkiye’ye davette bulundu. Herkesi karşılamaya davet etmişti. O sırada fazlaca farklı bir heyecan ve farklı bir his vardı. O his tüm Türkiye’ye ve bizlere de sirayet etmiş oldu. Hepinize yürekten teşekkür ediyoruz. Muvaffakiyetlerinizin devamını diliyoruz. Rabbim sizlere sıhhat sıhhat versin. Muvaffakiyetlerinizin devamını diliyorum. 2. Defa Avrupa şampiyonu oldunuz. 32 gol atıp 2 gol yemek de her babayiğidin karı değil. Size güveniyoruz. İnşallah dünya şampiyonluğunu da ülkemize kazandıracaksınız. “dedi.

“Bizlere daima takviye oldunuz”

Türkiye Ampute Ulusal Ekibi kalecisi Selim Karadağ, “Avrupa Şampiyonluğumuzun akabinde bizleri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan aradı. Bugünde Battalgazi Belediye Liderimiz değerli Osman Güder aradı. bu biçimde devlet büyüklerimizin bizi araması fazlaca şad etti. Bilhassa de Malatya’dan gelen olumlu yansılar beni fazlaca lakin fazlaca keyifli ediyor. Sonuçta 44 numaralı forma ile Malatya’mızı temsil ediyorum. Tebriklerinizi tüm grup arkadaşlarıma ilettim ve onlarında teşekkürlerini sizlere iletmek istiyorum. Bugüne kadar bizlere büyük takviye oldunuz. Darısı dünya şampiyonluğuna” sözlerini kullandı. – MALATYA