Lider Çınar, sportif kursları ziyaret etti

KripTon

Member
Yakınca Ömür ve Spor Merkezinde devam eden 2. Yaz Spor Okulları kapsamındaki eğitimleri takip eden Malatya’nın Yeşilyurt Belediye Lideri Mehmet Çınar, “Gençlerimizin şahsi ve fizikî gelişimlerini destekleyecek eğitim çalışmalarına büyük kıymet veriyoruz” diye konuştu.

Yeşilyurt Belediye Lideri Mehmet Çınar, Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde kapılarını genç atletlere açan 2.Yaz Spor Okulları kapsamında ki cimnastik, kick-boks ve tekvando kurslarını ziyaret ederek, geleceğin yıldızlarıyla bir ortaya geldi. Antrenörlerden çalışmalardan hakkında bilgiler alıp, genç atletlerle sohbet eden Yeşilyurt Belediye Lideri Mehmet Çınar, gençlere yönelik yatırımlara yük verdiklerini söylemiş oldu. ‘Gençlik Yılı’ ilan ettikleri 2021 yılı içerisinde gençlere yönelik faaliyetlere orta vermeden devam ettiklerini belirten Çınar, ” Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğümüz bünyesinde açılan 2.Yaz Spor Okullarımızdaki eğitim çalışmalarını sık sık takip ederek, geleceğin yıldızlarıyla bir ortaya gelmeye itina gösteriyoruz. 2021 Yılını Gençlik ve Spor Yılı olarak ilan etmemiz vesilesiyle, insan hayatının daha sağlıklı ve dinamik olmasını sağlayan sportif aktiviteleri toplumun geneline yaymak ismine etkinliklerimize sürat kesmeden devam ediyoruz. Futboldan basketbola, voleyboldan yüzmeye, cimnastikten kıck-boksa, tekvandodan masa tenisine kadar her alanda birbirinden değerli tertiplerin altına imza atarak, gençlerimizin şahsi ve fizikî gelişimlerine katkı sunacak faydalı programların altına imza atıyoruz. Gayemiz, gençlerimizi yeteneklerine göre farklı branşlarda en yeterli biçimde eğitip, faal ve dinamik bir hayata sahip olmalarıdır. Yeşilyurt Belediyesi olarak gençlerimize her türlü imkanı sunuyoruz. Kamplar, etkinlikler, kurslar, seyahatler ve yürüyüşlerle toplumun tüm bölümlerini spora teşvik etmeye uğraş ediyoruz. Maksadımız bu yıl sonu itibariyle lisanslı sportmen sayımızı 10 bine çıkarmaktır. Antrenörlerimize ve tüm atletlerimize muvaffakiyetler diliyorum. Daha hoş, daha sağlıklı ve daha dinamik bir hayat için herkesi spor yapmaya davet ediyorum ” halinde konuştu. – MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı