La Russa, Roccella itiraz etti: “Bir babanın tepkisi, kadına yönelik şiddete karşı erkekler tarafından gösteri yapılmasını öneren ilk kişi oydu”

Sezai55

New member
Rusya? Sadece kadınlara yönelik şiddete karşı erkeklerin gösteri yapmasını ilk kez öneren odur”. Açık hükümler vermeden de olsa savunmak için Senato Başkanı Aile ve Fırsat Eşitliği Bakanıdır, Eugenia Rockella. Polignano’daki “The Muhtemel Kitap” etkinliğinde konuşan kısrak kitabını takdim edecek, Radikal bir aile Roccella, Sky muhabirinin bir sorusunu yanıtlarken halk tarafından “yuhalama” sesine meydan okudu. Fabio VitaleSon günlerde oğlunu savunmak için Ignazio La Russa’nın tarafını tutmaya çalıştı Leonard Apaçi, cinsel tacizle suçlanarak, mağduru suçladı. Aile Bakanı, “Duygusal ilişkisi olan bir kişinin bireysel vakalarına ve tepkilerine girmeyeceğim, o herhangi bir şüphelinin babasıdır” diye sözünü kesti. Halkın tepkisine neden olan sözler.

Roccella’nın savunması

Roccella, “Bana meydan okunmasının nedenleri bugünkü savaşlarla ilgili değil, çünkü bu hükümet, örneğin Lgbtq+ dünyası ve hatta kürtajla ilgili herhangi bir yasaya dokunmadı”, diye açıklama yapmak istedi Roccella. “Bize sadece meydan okuyorlar – diye ekledi – çünkü bir demokraside hakkın kazanabileceği fikri kabul edilmiyor”. Aynı hak, kamuoyu için “tatsız, bağnaz, kötü olarak tasvir edilmelidir”. Ancak, diye bitirdi bakan, “ancak soldaki kadınlar, ülkeyi yöneten ilk kadının neden sağcı bir kadın olduğunu merak ediyorlar”.

Santanchè davası

Gösteri sırasında hükümet yetkilisi de olay hakkında konuşmak için geri döndü. Santanchè. Roccella, “İstifa etmesine gerek yok,” diye güvence verdi. Ve kendi şirketleri Visibilia ve Ki Group’un yönetimiyle ilgili olarak Milano savcılığı tarafından soruşturulan Turizm Bakanı’na yönelik savunmasını güçlendirmek için Tortora davasını (yeni “buu ve itirazlar” arasında) gösterdi: “Davayı hatırlıyorum. enzo totora, istifa eden ve sonra tamamen masum olduğu ortaya çıkan tüm politikacıların yanı sıra. Denemeleri boşa çıktı ve kimse bu insanlara itibarlarını geri vermedi. Bunun yerine, örneğin Enzo Tortora’yı suçlayan yargıçlar kariyer yaptılar ve kimse onlardan yaptıkları hataların hesabını sormadı. Bu yüzden istifaya gerek olmadığına garanti olarak inanıyorum” dedi.

konular