Kutsi kimdir? Kuzeyin Oğlu Volkan Konak Kutsi, kaç yaşında, nereli?

KripTon

Member
Ünlü sanatçı Kutsi Kuzeyin Oğlu Volkan Konak’a konuk oluyor. Kuzeyin Oğlu Volkan Konak’a konuk olan Kutsi merak edildi. Pekala, Kuzeyin Oğlu Volkan Konak Kutsi kimdir, kaç yaşında? Kutsi nereli, mesleği nedir? Kutsi hayatı ve biyografisi nedir? İşte ayrıntılar haberimizde…

KUZEYİN OĞLU VOLKAN KONAK KONUĞU KUTSİ KİMDİR?

Doğum tarihi:
16 Mart 1973

Kaç yaşında: 48yaşında

Nereli: Akçadağ

Kutsi 16 Mart 1973 yılında Malatya’da dünyaya geldi. Anne ismi Hatice, baba ismi Şinasi’dir. Lise senelerında yakın etrafının “sesin güzel” ikazlarını önemseyen ve şan dersi alan Kutsi, 2000 yılında Erol Köse Production tarafınca birinci albümü “Aşk Hissesini Aldı”yı çıkararak büyük bir unvan kazandı. Uzun bir orta veren ve bu ortada epeyce uygun müzikler yapan Kutsi, 2005 yılında Erol Köse Production tarafınca “Sana Ne” albümünü çıkarttı.

Bir kız kardeşi olan Kutsi, Ayrancı Anadolu Lisesi’ni bitirmiştir. Mimarlığı yarıda bırakmıştır.

Kutsi oyunculuğuyla da kendini kanıtladıktan daha sonra 8 yıldır bir arada olduğu Sinem Bayraktutar’la 30.08.2008 tarihinde evlendi. Kutsi’nin 24.09.2009 tarihinde kızı “Ceylin Ada” dünyaya geldi.

Cengiz Kurtoğlu’nun da büyük dayanağını alan Kutsi, Tıpkı Kentte Nefes Almak Bile Bana Yetiyor albümünde “Duvardaki Resmin” müziği ile sesini daha da duyurmaya başlamış ve kolay kolay unutulmayacağını göstermiştir.

Meslek olarak yalnızca müzisyenlik değil beraberinde oyunculuğu da seçen Kutsi 2006 yılında Tabipler dizisi ile oyunculuğa birinci adımını atmış ve fazlaca büyük bir muvaffakiyet yakalamıştır. Hekimler dizisi bittikten bir süre daha sonra Kahramanlar dizisi ile bir daha ekranlarda olan Kutsi, 2010 yazında Hekimler’in yenidenları epey izlenip ve seyirciler tarafınca bir daha başlamasının istenmesi üzerine “3 Aralık 2010” tarihinde Hekimler dizisi bir daha ekranlara geri dönmüştür ve bir daha fazlaca büyük bir seyirci kitlesi yakalamıştır.

Profesyonel müzisyenlik mesleği olan Kutsi 5 albüm çıkarmış ve daima hit kesimleriyle fazlaca konuşulmuştur. “Sana Ne, Bomboşum Buralarda, Ağlama Kalbim, Aşkın Gururu, Geçer, Tıpkı Kentte Nefes Almak Bile Bana Yetiyor, Olay Olacak Aşkımız, Armağanım Olsun, İlan-ı Aşk, Doğum Günü, Konuşmayacağım, Aşk Celladı, Helal Etmiyorum, Aynadaki Yüzünün Karşılığı Benim, Güç Olsa da, Melek ve Kapımı Çal, Son Mektup, Apayrı, Haram Olsun, Soran Yok” albümlerinin istatistiği bunu kanıtlamaktadır. Huzur Sokağı isimli dizide “Bilal” karakterini canlandırmaktadır. Sanatkarın yeni albümü “Bilmem Anlatabildim Mi” 18 Mart 2013 tarihinde çıkmıştır. 2015 yılında Show TV’de başlayan “Beyaz Yalan” isimli dizide Demir Güner karakterini canlandırmıştır. Yeni dizisinde Kutsi’ye Deniz Baysal eşlik ediyordu. Dizi düşük reytingler yüzünden yayından kaldırıldı.22 Ekim 2016 tarihinde Fox TV’de yayına başlayan “Kalbimdeki Deniz” dizisinde Mirat Deniz karakterini canlandırmıştır. 2019 yılından beri TRT1 ekranlarında yayınlanan Benim Adım Melek dizisinde rol almaktadır.