Keskin’den esnaf ve oda ziyaretleri

KripTon

Member
Keskin ve Cihan, esnafların sorun ve taleplerini dinlediler.

Keskin esnaf ziyaretlerinde esnaflardan ve çalışanlarından kesinlikle aşı olmalarını isteyerek, bir daha bir kapanma olmaması için esnafların hem kendilerinin, tıpkı vakitte etraflarındaki insanları aşı olmaya yönlendirmelerini istedi.

Ziyaret için teşekkür eden esnaflar külfette olduklarını, kredileri ödeyemediklerini, kiralarını veremediklerini ve aldıkları mamüllerin depoda kaldığını belirtmesi üzerine Keskin, “Bir milletvekilimiz açıklama yapıyor; ‘Esnafımızın durumu hayli düzgün. Kimse karamsarlığa kapılmasın.” diyor, esnafımızda alkışlıyor. Esnafımıza diyoruz ki;bağırmaya, çağırmaya gerek yoktur, sıkıntınızı söyleyin. Milletvekiline şunu söyleyin; ‘Kredi aldım ödeyemedim, onu aldım ödeyemedim. Sağ olsun devlet kredi verdi, ancak sarfiyat yerinde kaldı, gelir yok.’ Esnafımız biz gezerken ıstırapta olduğunu söylüyor, milletvekili gezerken “esnafın durumu iyi’ diye açıklama yapınca alkışlıyor. Biz esnafımızdan milletvekillerine ziyaretlerine geldiklerinde sıkıntılarını ve dertlerini anlatsın istiyoruz.” halinde konuştu.

-Odaların hizmet ofislerinin tamir ve tadilatına takviye

Keskin, MESOB ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi kefalet Kooperatifi tarafınca yapılacak olan Ayakkabıcılar Odası Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarları Odası, Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Sebzeciler Esnaf Odası‘nın hizmet ofislerinin tamirat ve tadilatlarını inceleyerek, Ayakkabıcılar Odası Esnaf ve Sanatkarlar Odası Lideri Bülent Karakoç, Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Lideri Halil İbrahim İçen, Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarları Odası Lideri İzzet Demirci’den bilgi aldı.

Keskin ve Cihan MESOB ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi tarafınca tamirat ve tadilatı yaptırılan Manifaturacılar Esnaf Odası, Hazır Elbiseciler Esnaf Odası, Zahireciler Esnaf Odası ve Kasaplar Odası’nın hizmet ofislerini ziyaret ederek, Manifaturacılar Esnaf Odası Lideri İsmet Keklik, Hazır Elbiseciler Esnaf Odası Lideri Hasan Tuncel, Zahireciler Esnaf Odası Lideri Bülent Artun, Kasaplar Odası İdaresi ile bir ortaya geldiler.

Kaynak: Bültenler