İktisadın ve Finansın kalbi AREL Borsa Merkezinde atacak

Eftal

Global Mod
Global Mod
Eğitim yatırımlarını sürdüren İstanbul Arel Üniversitesi, daha evvel kurduğu Teknoloji Merkezi ve Medya Merkezinden daha sonra şimdide Finans Merkezi’ni Kemal Gözükara Yerleşkesinde öğrencilerin kullanmasına sunuyor.

Finans Merkezi, uygun araştırma ortamı ve profesyonel gelişimi sağlamak ismine en son teknolojiyi öğrencilerle buluşturmayı amaçlıyor.

Finans Merkezi, öğrencilere Forex programı aracılığıyla Forex sertifikası alma fırsatı sunan bir epeyce eğitime de konut sahipliği yapacak. Forex terminalleri, birfazlaca araştırma projesi için pahalı bilgileri sağlıyor.

Öğrenciler burada bilgileri araştırmaları için kullanmanın yanı sıra, özgeçmişlerini ve iş fırsatlarını zenginleştirmek için birfazlaca eğitim ve seminere katılma imkanı da kazanıyor.

Finans Merkezi ayrıyeten, Sermaye Piyasası Konseyi (SPK) eğitim kampları, seminerler, iş dünyası ile ortak projeler üzere konularda öğrencilerin profesyonel gelişimlerine de katkı sağlıyor. Ayrıyeten öğrenciler, lisans araştırma projelerini tamamlayabilmeleri için gerekli olan riskten korunma (Hedge) fonu, yatırım fonu, pay senedi, tahvil, emtia ve para ünitesi datalarını de Finans Merkezi’nde bulabiliyor.