Ignazio La Russa soruşturma altındaki oğlunun hikayesine müdahale ediyor

Sezai55

New member
“Onu uzun süre sorguladıktan sonra, oğlum Leonardo’nun suçla ilgili herhangi bir eylemde bulunmadığından eminim. Uzun profesyonel kariyerim boyunca, her zaman güvendiğim Cumhuriyet Savcılığı’na güveniyorum. herhangi bir şüpheyi ortadan kaldırmak için mümkün olan en kısa sürede”. Senato başkanı diyor ki, Ignatius LaRussaoğluna soruşturma haberinin ardından Leonard Apaçi19, cinsel tacizle suçlanıyor.

Oğluna “sağlam bir ilişkisi olmadığı bir kızı evimize getirdiği” için “ağır bir kınama” yönelttiğini ekliyor ve “Onu daha fazla suçlamak istemiyorum” diyor. Bunun yerine, kızın hikayesiyle ilgili “birçok sorusu” olduğunu iddia ediyor: “Kendi itirafına göre, oğlumla tanışmadan önce kokain tüketmişti. Leonardo’nun farkında olmadığı bir bölüm. Leonardo’nun kendisinin asla tüketmediğinden emin olduğum bir madde. Ignazio La Russa, “Kırk gün sonra, onu bildiren gazeteden kelimesi kelimesine alıntıladığım, gerçekleri bir araya getirmek için bu zamanı alan taslak avukat tarafından sunulan – diyor Ignazio La Russa” şikayetine de itiraz ediyor. , tersi: “Yanlış anlaşıldım”.

Genç Leonardo Apache La Russa şarkı söylediğinde: “Bittim, tamamen kızdım, ama seni de yaygara koparmadan becereceğim”
Schlein’ın suçlaması

La Russa’nın sözlerine öfkelendi, Elly Schlein Saldırılar: “Senato Başkanı’nın şiddeti ihbar eden bir kadını suçlamasını iğrenç buluyorum. Senato başkanı ikincil mağduriyet yapamaz. Pek çok kadının inanılmama korkusuyla kınamadığı bu tür sözlerdir. Cinsiyetçi önyargının meşrulaştırılması, kurumsal konumdakiler tarafından kabul edilemez”.

La Russa’nın dönüşü

Birkaç cephede suçlanan La Russa, bu nedenle ifadelerinden kısa bir süre sonra geri adım atmak zorunda kaldı. “Yanlış anlaşıldığım için kusura bakmayın. Gerçekten söylüyorum. Kimseyi ve özellikle de kızı suçlamıyorum” diyerek önlem almaya çalışıyor. “Basitçe, bir baba olarak – Senato başkanı devam ediyor – bunu uzun süre duyduktan sonra, inanıyorum oğlum. Gerisi için, araştırmacılara olan saygımın ve mümkün olan en kısa sürede ışık tutmalarını arzuladığımın altını çiziyorum. Leonardo savunucusunu atadı ve bundan sonra müdahale edip etmeyeceğine ve ne zaman müdahale edeceğine ikincisinin karar vermesi gerekecek”.

Oğluna suçlama

Leonardo Apache’ye karşı şikayet, genç adamla 18 Mayıs’ta Milano’daki bir diskoda bir akşam tanıştığını, onunla iki içki içtiğini ve sonra çıplak uyandığını söyleyen 22 yaşındaki bir kız tarafından açılmıştı. onunla La Russa evinde yat. Kız, müfettişlere, buranın Senato başkanının evi olduğundan emin olduğunu, çünkü bir noktada Ignazio La Russa’nın onu gözden kaçırdığını ve onu yatağında görünce uzaklaştığını söyledi. Milan savcılığı olayı soruşturuyor.