Hakan Keleş Fenerbahçe’den Muhammed Gümüşkaya’yı istiyor

İzmirliEfe

New member
Giresunspor Teknik Yöneticisi Hakan Keleş, Antalya kampında A Spor’ü kıymetli açıklamalarda bulunurken transferde Fenerbahçeli Muhammed Gümüşkaya istediği lisana getirdi.

Hakan Keleş, Muhammed Gümüşkaya’yı istiyor

Fenerbahçe’den Muhammed Gümüşkaya ile çalışmak istediğini söyleyen Keleş, “Onu istedik yani geçen yıllarde de istiyorum. birlikte çalışmak istediğim yeteneklerine güvendiğim gelişimi açık olan bir oyuncu lakin Fenerbahçe’nin kaideleri var olursa fazlaca memnun olurum.” sözlerini kullandı.

Giresunspor’un transfer durumu

Keleş “2 yıldır yaklaşık 30 küsür transfer yaptık. Olağan ki 1-2 yanılgılı transfer oluyor fakat yanılgı yapmamaya çalışıyoruz. Biraz geç kalıyoruz kulübümüzün kurallarından dolayı transfer yapmak her vakit sıkıntı. Oturmuş bir oyunumuz var, eksiklerimizi biliyoruz. Öncelik onlar fakat ekibimizi tam güçlendirmek istiyoruz. En az gol yiyen gruplar sıralamasında 4. ya da 5. sıradayız biraz defansif olarak birtakım şeyleri oturttuk atak bölgesine biraz orta saha, kenar bölge ve forvete transfer yapacağız. Anlaştığımız oyuncular, yolda olanlar, görüştüğümüz, sorun çıkan ve diğer ekibe giden oyuncular var. Transfer döneminin son gününe kadar bu iş devam edecek. Transfer her koşulda güç ancak taraftarımızın istediği arzuladığı uygun bir oyun sergilemek için uğraşıyoruz. Kalou bize teklif edilen oyunculardan bir tanesi kaideler uyarsa bakacağız. Lakin su an net değiliz.

Okan Kocuk ulusal kadroya gitsin isterim

Okan Kocuk için liderimiz görüşmeleri sürdürüyor lakin Galatasaray maçından daha sonra da açıklama yapmıştı teklifleri yoktu biz o mevzuyu kapattık demiştik geçen maçtan evvel de geri istediklerini söylemiş olduler transferimiz kapalı dertlerimiz var kimi koşulların oluşması gerektiğini söylemiş olduk. Ben gitmesini istemem ulusal ekibe gitmesini istedim fakat belirli kaideler var ortada nasıl gelirken kurallar var ise giderken de koşulların olması gerekiyor.”