Grillo, Conti halkını suçlamalarla hayrete düşürdü: “Mağduriyet kartını kullanıyor”

Sezai55

New member
Karşılıklı suçlamalar Beppe GrilloFacebook sayfasında yayınlanan bir video mesajında ifşa edilen bu kişi via di Campo Marzio'da belli bir şaşkınlıkla karşılandı: programatik temalarla ilgili olarak komedyenin alıntı yaptığı bazı öneriler Politikalar ve Avrupa seçimleri programında yer alıyordu.

Grillo'nun ofisteki varlığına gelince – oraya gittiğinde ofisin boş olduğunu söyledi – sadece bir kez geldiğini ve bu vesileyle onu karşılayacak düzinelerce parlamenterin bulunduğunu söyledi. Bunun Contians'ın versiyonuna göre olduğu söylenmelidir. Grillo'nun “kurban kartının” tabanın oylarını etkilemede işlevsel olduğuna ikna oldum.

Oda'daki M5'lerin grup lideri de Grillo'nun sözlerine müdahale ediyor: Francesco Silvestri: “Bu sizin bakış açınıza bağlı. Yeni bir şey yok, Conte'ye saldırılar, Hareket'in yok edilmesi yönündeki iddialar, tam tersini gördüğümüz her şey – diye açıklıyor -. Bu nedenle Beppe'ye maksimum saygı, geçmişte olanlar, olanlar. Onun figürü, ama biz onun söylediklerine ve farklı düşünen birçok üyemize zerre kadar katılmıyoruz. Onun için hareketin sona ermesi gerekiyor, ancak bizim için 5 Yıldız İtalyan siyasi senaryosunda çok önemli olmaya devam ediyor. “. Grup başkan yardımcısı, Vittoria Baldinişunu ekliyor: “Karşımda Grillo olsaydı ona işlerin gidişatından dolayı çok üzgün olduğumu, hepimiz için bir hayale hayat verenin hala o olduğunu ve her şeyin farklı gidebileceğini söylerdim” .

Sonra var Alessandra Maiorinokostik: “Grillo'nun insanları güldürmeye geri dönmesinden memnunuz…”.

Eylem lideri de şunları söyledi: Carlo Calenda: “Eminim ki bütün ülke Grillo'nun bu konuşmasını bekliyordu – diyor -. İnsanlar Stellantis fabrikaları hakkında değil, Grillo'nun ne söyleyeceği konusunda endişeliydi. Grillo'ya katılıyorum: gerçekten de fabrikaya gidiyor olmalılar mantarlar. İlerici bir cephenin ne anlama geldiğini bilmiyorum, Grillo's psikedelik bir cephe, eğer on altı yaşındaysanız bu ilginç bir deneyimdir…”.