Göçmenler, Pd'nin Bossi-Fini'yi kaldırma önerisi. Schlein: “İki yüzlü hukuk”

Sezai55

New member
'Gerekli dönüm noktası', dem al Nazarene girişimi için seçilen başlıktır, “çünkü göç politikalarında bir dönüm noktasının giderek daha gerekli olduğuna inanıyoruz. Ve bunu, göç politikalarının yönetiminde en düşük düzeylerden birine ulaştığımız bir zamanda yapıyoruz. İnsanları Arnavutluk'a sınır dışı etmek gibi inanılmaz bir seçimden bahsediyorum, bu çok pahalı bir seçimdir” diyor İskele Francesco MajorinoDemokrat Parti'nin göçmenlik yöneticisi, Nazarene'de “Bossi-Fini yasasını aşmaya yönelik bir önerinin sunulduğu, bizim için göç politikalarında olası bir değişikliğin kalbi olan bir önerinin” sunulduğu Demokrat Parti konferansının açılışını yapıyor.

Dem sekreteri söz alıyor, Elly Schlein: “Delrio'nun Bossi-Fini mekanizmasındaki bazı çarpıklıkları ortadan kaldıran bu teklifiyle yasa teklifleriyle ileriye taşımakta olduğumuz şeyleri somutlaştırmaya çalışan milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Doğal olarak mevzuatın diğer yönleriyle de yolumuz devam ediyor. yeni bir sayfa aç – ekliyor Schlein – Okullarda kız ve erkek çocuklarla tanıştığımda, İtalya'ya yasal olarak gelmek için bir kişinin İtalya'ya yasal olarak gelmesi gerektiğini iddia eden ikiyüzlü bir yasa olan Bossi-Fini'den başlayarak göçmenlik kurallarının nasıl işlediğini açıklamak kolay olmuyor. kendisini tanımadan arayan bir işveren tarafından aranıyor” diye açıklıyor göçmenler konusundaki halka açık toplantı sırasında Demokrat Parti genel merkezinde. Demokrat Parti sekreteri için temel nokta, “çalışma açısından ve ötesinde bu sistemin üstesinden gelmektir: Graziano Delrio bu ülkeye giriş için düzenli ve düzenlenmiş yollar sunmak istiyor.”

Çete yönetimi teması da bununla bağlantılı ve Schlein son dönemde yaşananları hatırlıyor. “Sağ, en güvenli toplumun ayrımcılık yapmayan, en kapsayıcı toplum olduğunu anlamıyor. Son aylarda yaşananlar, birinci sınıf ve ikinci sınıf işçilerin varlığına izin verirseniz, herkesi etkileyen sosyal çöplüğü teşvik ettiğinizi gösterdi. öldürülmesini gördük Stnam Singhunutmak istemediğimiz bir isim. Epizodik bir durum değil, bir sömürü sistemi. Gangmastering konusunu ele aldığımızda, bugün bahsettiğimiz konu esastır” diye ekliyor.

Sekretere göre, “CPR gibi yapılarda sürekli izleme gerekiyor, bu denetimlerin çoğunu ben yaptım. Ponte Galeria'dayken aynı kamu savunucusuyla yüz Nijeryalı kadınla tanıştığımı unutmuyorum. Arnavutluk'la yapılan bu alaycı anlaşma, kamu parasını çarçur ediyor ve insanların temel haklarını ihlal ediyor. Bu düzeydeki insanlık dışılığı kabul edemeyiz çünkü bu, Anayasa'nın ruhuna aykırıdır. İyi ki bazı milletvekillerimiz ve diğer siyasi güçler var. Arnavutluk'ta sürekli bir gözetim varlığını garanti edeceğiz”, diyor Schlein bir kez daha. Üç muhalif milletvekilinin denetlenmesinden bahsediyor. Riccardo Magi +Avrupa'nın, Paolo Ciani Demos ve Demokrat milletvekili Rachel AyakkabıArnavutluk'ta “toplama kampı” olarak tanımlanan Gjader gözaltı ve geri gönderme merkezinde. “Arnavutluk'un başarısızlığına ve Libra gemisinde yaşananlara atıfta bulunarak, kırılgan insanları ve küçükleri tespit etmenin mümkün olmayacağını öngörmüştük. Meloni propagandasını Brüksel'e taşırken, Arnavutluk'tan 4 kişi geri getirildi. Bu operasyonların ne kadara mal olduğunu soruyoruz, yıllardır resepsiyonun günlük otuz beş avroya mal olduğu konusunda en kaba söylemi kullanıyorlar ve şimdi çok kırılgan insanları Arnavutluk'a getirmek için milyonlar harcıyorlar”, diyor dem lideri “Yapamayız. bu seviyedeki insanlık dışılığı kabul edin”.