Ghezzal bilmecesi: Galatasaray devrede!

İzmirliEfe

New member
Geriden kalan dönemde Beşiktaş’ın ikili şampiyonluğundaki en pahalı oyunculardan biri olan Rachid Ghezzal’in geleceği hala belgisiz.

Görüşmeler sürüyor

Geçen dönem Leicester City’den kiralanan Rachid Ghezzal’in grupta kalabilmesi için Beşiktaş 1,5 aydır görüşmelerini sürdürüyor.

Rachid Ghezzal’in performansı

Rachid Ghezzal, geçen dönem siyah-beyazlı formayla 35 maça çıkıp 8 gol ve 18 asistlik performans sergileyerek grubun ikili şampiyonluğuna direkt tesir etmişti.

Galatasaray temasta

Fanatik gazetesinin haberine nazaran Rachid Ghezzal için Galatasaray temasa geçti. Sarı-Kırmızılılar’ın oyuncunun menajeriyle temas kurup durumunu sorduğu açıklandı. Bu gelişimin akabinde mevzuyu Ghezzal’le paylaşan menajer Anoir Fazuli’nin başarılı futbolcudan net bir karşılık aldığı öğrenildi.

“Beşiktaş ile anlaşamazsam…”

Önceliğinin Beşiktaş olduğunu belirten Ghezzal, “Türkiye’nin Müslüman bir ülke olması ve yeni dönemde Şampiyonlar Ligi’nde olmak istediğim için mesleğime Beşiktaş’ta devam etmek istiyorum. Orta Doğu’dan, Avrupa’dan ya da Türkiye’den öteki bir kulüpten… Kimden teklif gelirse gelsin benim önceliğim Beşiktaş. Şayet Beşiktaş’la anlaşamazsam öteki seçenekleri gündeme alırım. Lakin Beşiktaş’ın da beni epey istediğini ve bonservisimi almak için her şeyi denediğini biliyorum” dedi.