Fratelli D’Italia’nın gençlik festivali Fenix

Sezai55

New member
neden haklısın “Vatan sevgisi için” diye cevap verir. Matteo, 21 yıl. Arkasından bir çocuk, “Fikirlerimizin aşkına,” diye sesleniyor. “Sapienza’daki her ziyafetimizin çekişmeli olduğunu biliyor musun? Solda bizim anlatımızdan korkuyorlar ». “Otuz bin seçmenden iki bin oy aldık, üniversitede dördüncü gücüz ama yine de her defasında polis korumasına ihtiyacımız var” diyor Niccolo, 22 yaşında, Edebiyat öğrencisi. Şiddet karşılıklı değil mi? Liselere girip toplu öğrenci döven adamlarınız değil mi? “Yaparlarsa yanılıyorlar. Biz her zaman inancın gücünün fazlasıyla yeterli olduğunu söyledik,” diye söze giriyor adam tekrar. “Sınıfları işgal ediyorlar. Biz işgal etmiyoruz. Biz sadece çalışıyoruz”, diye belirtiyor Matteo. “Calabria’dan geliyorum, hukuk okuyorum”.Arkadaşları, yargıç olmak istediğini söylüyor.

Giorgia Meloni’nin 21 Yaş Altı takımı

Avrupa göleti, Roma. Ulusal Gençlik Partisi, 21 Yaş Altı Giorgia Meloni. Bu diyalog, mor tişörtlü çocukların gönüllü olarak başkanlık ettikleri kitap standında geçiyor. “Sağda bile okuyorlar”, Matthew gülmeye neden oluyor. Ne? biyografileri Romualdlar Ve Almirante; Via Milano’nun çocukları, yüzyılın çocukları, mauro mazza, Buchmesse’de komiser olarak yeni dirildi; Reggio Calabria’nın isyanı. oradan buluşuruz Andrea Culaon22 yaşında, Roma’da siyaset bilimi öğrencisi 3. Japonların büyük savaşı sırasında İtalya’yı satın aldı. Harukichi Şimoi. «Az önce sundular, ilgimi çektin. Shimoi Roma’ya yürüdü ve kitabı ona adadı. mussolini. Modern tarih sınavım var, yararlı bir okuma olabilir».

Rino Gaetano, Guccini ve Dalla

Hoparlörlerden çınlıyorlar Rino Gaetano, Guccini, Lucio Dalla. Güney çekimleri. İtalya Kardeşleri’nin gelecekteki belediye meclis üyeleri, bölge meclis üyeleri veya bakanları. Alkışlarla karşıladılar Ignatius LaRussa: “Kalpteki alev, önemli olan bu” diye teşvik etti yaşlı patrik onları. Dışişleri Bakan Yardımcısı Edmund Cirielli “hem faşizmden önce hem de faşizm sırasında Afrika’da inşa ettiği ve uyguladığı İtalyanların medenileştirme kültüründen” bahsetti. Ve hep İtalyan iyi insanları masalındayız. Ve Fenix kermes’in adıdır. Bu şu anda iktidarda hangi küllerden yeniden doğuyor? Anti-faşizm bir değer midir? Ve burada hain araziye giriyoruz. Ulusal Gençlik Başkanı, Fabio Roscani33 yaşında, San Paolo’nun Romalı milletvekili, hemen savunmaya geçiyor: «Tanıdığım anti-faşistler, onlarla konuşmamı engelledi. Koca kafa “Saçlarıma bir kova yapıştırıcı attılar” diye ekliyor yardımcısı doza, Clare La Porta, 32 yaşında, Prato’lu. “Tarihçi değilim ama ortalıkta faşizm görmüyorum, anti-faşistler görüyor”. Ardından Roscani, «Anayasanın değerleri bizimdir» diyor. Ve La Porta, çalıştığını gösteriyor: «Faşizm, kınanması gereken bir diktatörlüktü. Ama ben 91’denim, taahhüdüm mafya karşıtıydı».

Roscani nasıl sağcı olduğunu anlatıyor. «Ailem önce DC’ye oy verdi, sonra berlusconi, lisem Kepler’de, kolektifler bana sendikalar tarafından bile yönlendiriliyor gibiydi, sağdakiler daha özgürdü: Ben özgürlüğü seçtim. Daha sonra kendimi Giorgia Meloni’nin Garbatella bölümüne sundum ». “Ailemin kime oy verdiğini bilmiyorum, benim lisede müdür yardımcısı öğrencilerle bahçede esrar içer ve Che’nin tişörtleriyle ders verirdi, bir gün çocukları Azione Giovani’den bir meclisten kovdu: Bana büyük bir haksızlık gibi geldi.Ben de o çocukların bölümüne tıkladım: 14 yaşındaydım».Askerin tepki hakkı, tüm zamanların nakaratıdır.Bu zaten büyük hikaye anlatımıydı. Gianfranco FiniKızıllar onun bir film izlemesini engellediği için öyle olduğunu kim söyledi? John wayne. Ama bu gerçekten inandırıcı bir açıklama mı? La Porta da zaten bir milletvekili. «Militanlıktan gelen benim için Parlamento üzerindeki etki kötüydü. Yavaş zamanlar. Bürokrasi. Dinamik bir ortam değil.”

“Sessiz Çoğunluk”

Ulusal Gençlik 50.000 üyeye sahiptir. Roscani, “Hükümette olduğumuzdan beri bir patlama oldu,” diye itiraf ediyor. Herkes Giorgia’nın çoğuna katılmak istiyor. misafir oldular Pietrangelo Buttafuoco, Angelo Mellon, Laura TecceUnderdog’un sunucusu; cucinelli, Tremonti, Roccella, Tajani, İş gücü röportaj yaptı Del Mastro, Poreč Donzelli. Bugün bekleniyorlar Sangiuliano, Lollobrigida, krosetti, Capezzoni. Meloni kapanmayacak. “Çok fazla taahhüt”. kene Fabio Rampelli. “Eh, ben dekanım. Burada her şeyin kurulmasına katkıda bulundum». Clare Kolosimo, Cyrus Erkek Ve Wanda Ferro mafya karşıtlığını tartışıyorlar. Çocuklar, uzun bir alkış tufanı ile onun anısını onurlandırıyorlar. Andrea Augello. Militanlar sandalyelerinde Vatanseverin Sesi’nin bir kopyasını bulurlar. “Önce İtalyanlar” yazılı çakmaklar. “Her Şey Vatan İçin” yazılı kupalar. Roscani, “Üç renkli görürsem heyecanlanırım” diyor. Shimoi’nin kitabında yer alan Culaon, “Kozmopolit model çocuğa karşıyım,” diye itiraf ediyor: “Ben bir aile gibi ülkeden yanayım, gençlerin gitmesine gerek yok, İtalya’yı geliştirmek için kalmalısın. “

Öğleden sonraki ahlak nedir? Kütüphanenin gençleriyle tanışıyoruz. Niccolò, “Birçok kişi kendilerini bize ifşa etmekten korkuyor, ancak gerçek şu ki, sessiz çoğunluk zaten bizi destekliyor,” diye yemin ediyor. Partinin sloganı “Gelecek diyoruz”. Eur’da yağıyor.