Fenerbahçe’yi deviren Ramazan Civelek ilgili gerçek! Fatih Terim…

İzmirliEfe

New member
Ligde tarihinin en makûs dönemlerinden birini yaşayan Fenerbahçe, Türkiye Kupası son 16 çeşidi maçında alanında Kayserispor ile karşılaştı. Sarı lacivertliler 45 dakika 10 kişi oynayan rakibine 90+4’te Ramazan Civelek’in attığı golle 1-0 yenilerek kupaya veda etti.

Kanarya’yı altyapısından yetişen oyuncu yıktı

Fenerbahçe altyapısından yetişen Ramazan Civelek, Türkiye Kupası’nda son saniyede attığı golle sarı-lacivertli takımı yıktı. Maçın akabinde açıklamalarda bulundan Ramazan Civelek, “Kupada maksadımız şampiyonluk. 45 dakika 10 kişi oynadığımız bir maçta son andaki golle galip gelmemiz memnunluk verici. Lig maçında şanssızlıkla bir penaltı yaptırmıştım, 3 puandan olmuştuk.” dedi.

Fenerbahçe’den teklif almış

Sabah’ın haberine nazaran; 2019-2022 döneminde Fenerbahçe’da Karagümrük’e transfer olan 26 yaşındaki futbolcu, Karagümrük’te forma giydiği sırada Fenerbahçe’den teklif aldığını da itiraf etmişti. O devir verdiği bir röportajda aldığı teklifi anlatan Ramazan Civelek, şu biçimde konuşmuştu:

“Teklif aldım diyebilirim. Lakin bu benim kulübümle alakalı. Liderimiz karar verecek buna. Ben Karagümrük’ün oyuncusuyum. Buranın lisanslı futbolcusuyum. Buradan ayrılırken de para kazandırıp ayrılmak istiyorum.”

Fatih Terim de Galatasaray’a istemişti

Dönem başında Fatih Terim idaresinde yeni bir yapılanmaya giren Galatasaray’da, tecrübeli teknik adamın Ramazan Civelek’in transferine onay verdiği savları yer almıştı.

Galatasaray’ın ABD’li oyuncusu DeAndre Yedlin’in beklentileri karşılamayan performansı niçiniyle yerine Ramazan Civelek’in transferi gündeme gelmişti. Lakin Fatih Terim’in de bakılırsavine son verilmesi niçiniyle bu transfer gerçekleşmedi.