Fendoğlu’ndan Gazi Fırtına’ya ziyaret

KripTon

Member
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve partinin MYK Üyesi Mehmet Fendoğlu, Malatyalı Gazi Mert Can Fırtına‘yı meskeninde ziyaret etti

MHP Malatya Vilayet Lider Yardımcısı Veysel Karaçay, Yeşilyurt İlçe Lideri Mehmet Ali Kaya ve Başharık Mahallesi Muhtarı Ramazan Taşan ile bir arada, Gazi Fırtına’yı ziyaret eden milletvekili Fendoğlu, burada yaptığı konuşmada,

“25 Nisan 2021 tarihinde Irak’ın kuzeyindeki Pençe Operasyonu’nda mayın patlaması kararı yaralanan ve GATA’daki tedavisinin akabinde baba ocağına geri dönen gazimizi bugün meskeninde ziyaret ediyoruz, Vatan, Bayrak, Millet ve Devlet uğruna canını ortaya koyan, Kahraman Gazimiz Mert Can Fırtına kardeşime ve onun kıymetli ailesine şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Fendoğlu, gazilik ve şehitlik mertebesinin değerinden kelam ederek, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizlerin vatan, millet uğruna anadan, yardan ve serdengeçen, Aziz Türk Devleti ve Aziz Milletimiz için her kaidede ve şartta gayret eden askerlerimiz ve tüm güvenlik güçlerimiz ile bu uğurda canlarını ortaya koyan kahraman gazilerimiz ve şehitlerimiz konusundaki hassasiyetimiz her insanın malumudur. Haberdar olduğumuz tüm gazilerimizi ve yakınlarını ziyaret ediyor, Aziz Şehitlerimizin emaneti olan aileleri ve Cennet kabirlerini ziyaret etme konusunda hassasiyet gösteriyoruz. 25 Nisan 2021 tarihinde Irak’ın kuzeyindeki Pençe Operasyonu’nda mayın patlaması kararı yaralanan ve GATA’daki tedavisinin akabinde geri dönen gazimizi Başharık’taki baba konutunda ziyaret ediyoruz, Vatan, Bayrak, Millet ve Devlet uğruna canını ortaya koyan, Kahraman Gazimiz Mert Can Fırtına kardeşime ve onun pahalı ailesine şükranlarımı sunuyorum. MHP Malatya Vilayet Başkanlığımızın ziyareti daha sonrasında milletvekili olarak birinci bizim ziyarette bulunmamız ötürüsıyla teşekkürlerini ileten gazimize ve ailesine karşı nazaranvimizi yerine getirmiş olmanın huzurunu yaşıyoruz. Gerek gazimiz gerekse ailesi için, üzerimize düşeni her şeyi yapmaya hazır olduğumuzu kendilerine iletiyoruz. Bundan daha sonra kendileriyle olan irtibatımızı kesmeyeceğiz. MHP Malatya Milletvekili olarak Kahraman Gazimiz Mert Can Fırtına kardeşime ve onun pahalı ailesine yineen şükranlarımı sunuyorum. Rabbim tüm güvenlik güçlerimizin yar ve yardımcısı olsun” tabirlerini kullandı. – MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı