Feghouli: “Derbiden daha sonra bu tepkisi göstermemiz gerekiyordu”

İzmirliEfe

New member
AJANSSPOR – HABER

UEFA Avrupa Ligi E Kümesi’nin 5. haftasında temsilcimiz Galatasaray Fransa temsilcisi Olimpik Marsilya’yı 4-2 mağlup etti.

Uğraşta sarı-kırmızılılar ismine üçüncü golü Cezayirli futbolcusu Sofiane Feghouli kaydetti. Uğraşın 64. dakikasında sahneye çıkan Feghouli, sol kanattan içeriye giren Kerem’in verdiği pasta art direkte meşin yuvarlağı boş kaleye gönderdi.

31 yaşındaki futbolcu bu sezonki gol sayısını da 4’e çıkardı.

“Lazio maçı üstün bir maç olacak”

Müsabaka daha sonrası açıklamalarda bulunan Sofiane Feghouli “Çok hayli memnunum bu akşam elde ettiğimiz skordan dolayı. Derbiden daha sonra bu tepkisi göstermemiz gerekiyordu ve o tepkisi gösterdik. Çok daha farklı bir sonuç olabilirdi. Yeterli bir biçimde maçı bitirdik. Evvelden epey fazla oynamıyordum, artık ise daha fazla mühlet bulabiliyorum. Kendi oyunu yansıtabilmem için daha fazla müddet bulmam gerekiyor. Ayrıyeten genç bir ekibiz ve daha da güzel bir hale geleceğiz. Lazio maçı üstün bir maç olacak. Biz de bunu bekliyoruz. Bütün futbolcular bu çeşit maçları beklerler. Uygun bir sonuç alıp kümesi başkan bitireceğimizi düşünüyorum.” tabirlerini kullandı.