Sezai55
New member
TV ve gazetelerin ardından İtalyan Kardeşler’in suçlamaları Laura Boldrini onlar da Montecitorio Odasına varırlar. FdI vekili, “Parlamenterlerin Hamas’ı finanse eden kişilere kurumsal meşruiyet vermesi ciddi bir durum” diyor Giovanni Donzelli“Filistin’in bu savunmasının arkasında yeni ve sürünen bir Yahudi karşıtlığının yattığı şüphesini” ima ediyor. Muhalefeti ayağa kaldıracak sözler. Ayrıca dün Rete 4’ün “Bu Hala Beyaz Kitap” yayınında çatışmaya sahne olan bir medya önermesi var. Bianca Berlinguer: Stüdyonun konukları, aslında Boldrini ve Donzelli, yönetmen ise Gazete, Alessandro Sallusti. Ve burada Boldrini’nin sosyal medyada “inanılmaz çapraz ateş” olarak tanımladığı şey ortaya çıktı: “Beni Hamas’ı finanse eden örgütlere yakın olmakla, hatta bir basın toplantısında telaffuz edilen tekrarlanamayan Hamas yanlısı ifadelere ilham kaynağı olmakla suçlayarak birbirlerini desteklediler. Milan Lisesi”, Odanın eski başkanına itiraz ediyor.
Donzelli daha sonra konuyu daha da ileri götürdü: “Benden önce bir televizyon tartışmasında yapılan bazı müdahalelerle ilgili olarak bazı şeyleri belirtmek istedim. Demokrat Parti’de akşamları beni televizyonda izleyenlerin olması beni sevindiriyor. Ciddi bir sorun: Bazı milletvekillerinin, Batılı istihbarata göre Hamas’ı ve teröristleri finanse eden bir beyefendiyle kurumsal ilişkileri var.Bu beyefendiyle kurumsal fotoğraf çektirenler arasında Sayın Laura Boldrini de var.Bunu ciddi bir sorun olarak görüyorum. konu.” İtalyan Solu’nun liderinin odasında “Sizinki kasıtlı bir bölükçülük” diye yanıtladı Nicola Fratoianni.
İddialar bugün yeniden ortaya çıktı Gazete, “Roma’dan teröristlere yakın STK’lara nehirler dolusu para gönderildiğini” tartışan bir makalede. Ve Boldrini şuna itiraz ediyor: Gazete2021’de hibeleri savundu ve STK’lara yönelik “İsrail’in suçlamalarını destekleyecek kanıtların bulunmadığını” vurguladı. Boldrini sosyal medyada “Teröristlere finansman sağladığım ima ediliyor, bu utanç verici bir iftiradır” diye protesto etti. X’te Boldrini ile dayanışmasını ifade etti Chiara Braga, Odadaki Pd grubunun lideri. Ve bugün Montecitorio Odası’nda dem yardımcısı Arturo Scotto Sallusti’nin televizyonda Boldrini’nin “Hamas’ı öven çocukların kötü öğretmeni” olabileceğini belirttiği ifadelere karşı çıkarak “PD grubu Laura Boldrini ile dayanışma içindedir” sorusuna geri döndü. Scotto, eski başkanın “Hamas’ı hiçbir amasız amasız kınadığını” hatırlatarak, dün onaylanan önergelere atıfta bulunarak FdI’ya saldırdı: “Oy vermek için Meclis’teydik, onlar en üstün oldukları şeyle meşguldü: iftira” .İsrail-Filistin meselesindeki tutumum nedeniyle günlerdir bana karşı gerçek bir itibarsızlaştırma ve karalama çalışması başladı: Hamas’ı çok açık bir şekilde kınamak, bu noktaya nasıl gelebildiğimizi anlamak, gerilimi azaltmayı durdurmak… pic.twitter.com/0azvjt0dpq
— Laura Boldrini (@lauraboldrini) 11 Ekim 2023
Donzelli daha sonra konuyu daha da ileri götürdü: “Benden önce bir televizyon tartışmasında yapılan bazı müdahalelerle ilgili olarak bazı şeyleri belirtmek istedim. Demokrat Parti’de akşamları beni televizyonda izleyenlerin olması beni sevindiriyor. Ciddi bir sorun: Bazı milletvekillerinin, Batılı istihbarata göre Hamas’ı ve teröristleri finanse eden bir beyefendiyle kurumsal ilişkileri var.Bu beyefendiyle kurumsal fotoğraf çektirenler arasında Sayın Laura Boldrini de var.Bunu ciddi bir sorun olarak görüyorum. konu.” İtalyan Solu’nun liderinin odasında “Sizinki kasıtlı bir bölükçülük” diye yanıtladı Nicola Fratoianni.