Fatih Terim ile Burak Elmas içindeki diyalog ortaya çıktı!

İzmirliEfe

New member
Sarı kırmızılı kadroda 4. Fatih Terim periyodu resmen sona ererken, dün ayrılık öncesi Terim ile lider Burak Elmas içindeki gerçekleştirilen 15 dakikalık toplantıda yaşananlar merak edilen hususların başında geliyordu.

Elmas’tan Terim’e sürpriz teklif

Milliyet’in haberine bakılırsa Burak Elmas ile 68 yaşındaki teknik adam içinde gerçekleştirilen toplantıda konuşulan Elmas’tan Fatih Terim’e sürpriz bir teklif geldi.

Nef Stadı’nda 12.00’da başlayan idare toplantısı sırasında, Terim 12.45’te kulübe geldi. Fatih Terim ile başka bir odada görüşen Lider Burak Elmas, kısa süren bir selamlaşma faslının akabinde kelama girdi.

“Ya lider yardımcısı ol ya da yönetici”

“Hocam teknik heyette değişiklik yapmaya karar verdim. Ya lider yardımcısı olarak yanıma gel ya da Sportif AŞ’de yönetici ol. Sen Galatasaray’ın futbol aklısın. Senin burada olman lazım lakin saha kenarında olmanı istemiyorum” diyerek sonucunı Terim’e bildirir.

“Ben ömrüm boyunca alanda oldum”

Bunun üzerine Fatih Terim, “Ben ömrüm boyunca alanda oldum, bundan daha sonra da bu biçimde olması gerekiyor. Daha bir hafta evvel size olan itimadımı ve projemi deklare ettim. Siz de desteklediğinizi söylemiş olduniz

“Ne oldu fikrin değişti?”

Ben üç sefer geldim, elinizi rahatlatayım dedim. Artık ne oldu da fikrin değişti? Lakin siz lidersiniz, her türlü sonucu alabilirsiniz. Bana da buna hürmet duymak ve uymak gerekir” diyerek kelamlarını sürdürdü.

“Tazminatınız var ise yerine geriteceğiz”

İkili içindeki bu ayrılık konuşması daha sonrasında Burak Elmas kelam alarak, “Hocam, sözleşmenizden doğan ne tazminat var ise yerine getireceğiz. Hiç merak etmeyin bunların hepsini halledeceğiz” dedi.

“Bunu hakaret sayarım”

Bu kelamlar karşısında hiddetlenen deneyimli teknik adam, “Bu dediğinizi size yakıştıramadım. Ben bunu hakaret sayarım. Benim Galatasaray’dan beş kuruş talebim olmaz” diyerek, çabucak oradan ayrıldı.

Terim rahatsız oldu

Terim’in daha görüşme olmadan, kimi yöneticilerin, “Yolları ayırdık” diye birilerine ileti atmasından rahatsız olduğu tabir edildi.

Florya’da büyük yıkım

Galatasaray’da Fatih Terim’in ayrılığı daha sonrasında Florya’da büyük bir kıyım yaşandı. Sarı-kırmızılılarda yardımcı antrenörler Selçuk İnan, Necati Ateş, A Kadro Bilgi Süreç Uzmanı Olgu Şimşek, Maç Tahlil Sorumlusu Cihan Ünal, Futbol Akademi Koordinatörü Ali Yavaş, Futbol A Ekip İdari Yöneticisi Şükrü Hanedar, Futbol İdari ve Sportif Koordinatörü Fatih İbradı, Florya Metin Oktay Tesisleri Müdürü Fahri Yılmaz ve Florya Metin Oktay Tesisleri Müdür Yardımcısı Seçkin Uysal ile yollar ayrıldı.

Futbolcularla vedalaşacak

Fatih Terim bugün futbolculara veda edecek. Terim, 11.00’da Florya’ya gidip grupla biraraya gelecek ve vedalaşacak. Bu ortada dünü müsaade yaparak geçiren sarı-kırmızılı futbolcular akşamki egzersizini U19 hocalarından Birkan Bozkurt’un eşliğinde gerçekleştirecek.