Eylem, Modena Yönetim Kurulu’ndan 38 kişi istifa etti

Sezai55

New member
Yeni vedalar ve bol geri dönüşler. En İyi Kaçışlar Home Action’ı Hit. Milletvekili gittikten sonra Naike Grupponi ve Julia PigoniEmilia Romagna’daki meclis üyesi ve partinin bölge koordinatörü, şimdi şehir sekreterinden başlayarak Modena eyalet yönetiminin 38 üyesinin istifaları geliyor. Peter Borsari. “Özgürlükçü ve reformist birleştirici güç olma hedefiyle doğmuş olmasına rağmen izolasyonist bir çizgiyi benimsemeye karar vermiş bir partinin temsilcisi olarak artık hissetmiyoruz kendimizi. Bu partiyi bölgede temsil etmeye devam etmemiz imkansız” dedi.

Groupions ve Pigoni’nin çıkışıyla başlayan ve çığa dönüşme riski taşıyan bir çığ. Dün ayrılan Floransalı sekreterdi. Franco Baccari, bir notta Italia Viva’ya geçişi duyurdu. Gün içinde, bölgelerden bir başka önemli üstelin istifası geldi. Ben Piedmont’taki bölge sekreteriyim. Gianluca SustahangisiAdnkronos “Partide kalıyorum çünkü onun değerlerini paylaşıyorum. Ancak Italia Viva’nın kopma çizgisine katılmıyorum çünkü liberal demokratik alanın yeniden düzenlenmesi ihtiyacını destekliyorum ve bu nedenle partinin ben olmadığıma inanıyorum.” en rahat kişi yerdeki parti çizgisini temsil eder”.

Çıkışların ve geri adımların temelinde, partinin tek taraflı olarak yönetilmesine yönelik bir parça Eyleme tahammülsüzlük vardır. Charles Takvimi. tarafından röportaj CumhuriyetGrupponi’nin katılımıyla gerçekleşen basın toplantısıyla Action’dan çıkış tamamlandı matthew renzi, sekreteri sadece kendisi için çalışmakla suçlayarak vedasını motive etti. “Renzi – diye ekledi – yetkin ve deneyimli bir siyasetçi, benim siyasete girme nedenim olan bir reformcular evi için çalışıyor. Ben iş dünyasından geliyorum.

Eylem lideri, Italia Viva’nın birkaç hafta önce kaydedilen dağılmanın ardından bir satın alma kampanyası başlattığına ve iki taraf arasında sürmekte olan federasyon sürecini Avrupalılar nezdinde kesintiye uğrattığına inanıyor. “Ben idari seçimler için ortalıktayken – Calenda’yı suçluyor – ailesinin de bulunduğu listeler için oy almaya çalışmak için gitti (Renzi ed) bir Action milletvekili tarafından, ancak Action’a kayıtlı değil ve onu onunla gitmeye ikna etti”. Calenda’nın suçlamaları, gönderene şu şekilde geri döndü: Enrico Borgo, eski Pd, Italia Viva’ya geçti: “Transfer pazarı yok”, La7’de güvence verdi. Cumartesi günü konu üst düzeyde ele alınacaktır. Action-Italia Viva grup lideri Raffaella Paita (parlamentodaki iki parti henüz ayrılmadı) Senato’da grubun çevrimiçi bir toplantısını düzenledi. Son saatlerde kaydedilen gerginlik gündemde.

konular