Everton teknik yönetici sonucunı verdi! Vitor Pereira…

İzmirliEfe

New member
Sezena başladığı Fenerbahçe’de alınan makus sonuçların akabinde birinci yarı sona ermeden bakılırsavine son verilen Portekzli teknik yönetici Vitor Pereira, Rafael Benitez ile yollarını ayıran Premir Lig grubu Everton ile görüşmüş ve mutabakatın hayli yakın olduğu İngiliz basını yansımıştı.

Everton taraftarları isyan çıkardı

Pereira haberlerinin artmasının akabinde Everton taraftarları toplumsal medyada kulüp idaresine karşı seslerini yükseltmiş ve stadyum yakınındaki duvarlara Portekizli teknik adamı istemediklerini tabir eden yazılar yazmıştı.

“Everton taraftarı beni tanımadan tekpi gösteriyor”

Taraftarların reaksiyonunun akabinde bir açıklama yapan Vitor Pereira ise “Everton taraftarları beni tanımadan, bilmeden reaksiyon gösteriyorlar. Bu durum beni üzüyor. Goodison Park’ta maç izlemek ve taraftarları görmek bana menajer olmam için ilham verdi. Tüm mesleğim boyunca baskı altında çalıştım. Olağan ki hala bu işi istiyorum” ifalerini kullanmıştı.

Rooney reddetti, Lampard ile muahede sağlandı

Kulübün efsanelerinden Derby County’yi çalıştıran Wayne Rooney, Everton’dan teklif aldığını lakin Derby County’de yapması gerekenlerin bitmediğini söyleyerek bu teklifi reddettiğini açıklamıştı. Fabrizio Romano’nun haberine bakılırsa; Everton, Frank Lampard ile mutabakata vardı. Maviler’in resmi açıklamayı kısa müddet ortasında yapması bekleniyor.

1 yıldır çalışmıyor

Futbolu bıraktıktan daha sonra Chelsea altyapısında teknik yöneticiliğe başlayan Lampard, 2018/19 döneminde Derby County’yi çalıştırmış, Temmuz 2019’da Chelsea’nin başına geçmişti. Lampard, efsanesi olduğu Chelsea’den Ocak 2021’de ayrılmıştı. 43 yaşındaki İngiliz teknik adam, 1 yıldır ekip çalıştırmıyor.