Etkileyici Rita de Crescenzo: “Şimdi Parlamentoda çalışıyorum ve başvuruyorum”

Sezai55

New member
Onu son günlerde zaten yapmıştı, şimdi yetkililer var: Napoliten etkileyicisi Rita de CrescenzoNotlar, diğer şeylerin yanı sıra, “Roccaraso'nun istilası” için, siyasete girmek istediğini ve Parlamentoya başvurma isteğini duyurduğunu söylüyor.

“Bugün orada oturanlar – diyor – benden daha az suçu yok. Tek fark, çalışmış olmaları. Ve sonra da çalışıyorum. “De Crescenzo bu akşam REPE 4'teki Düz ve Ters Yayın Konuğu Konuk.

Influencer kısa süre önce öğretmen kisvesi ile bir web-podcast başlattı, Maria Rosaria BocciaKültür Bakanı'nın istifasına yol açan davanın merkezindeki girişimci Gennaro Sangiuliano.

Podcast'in son bölümünde Rita de Crescenzo, İtalyan Parlamentosu'nun üslerinin bir listesini okuyor, aralarında mahkumiyet bildiren veya soruşturulmuş bazı bakanlar. Ve sonunda diyor ki: “Onlardan daha az suç işledim. Tek fark, İtalyanca iyi konuşamam. “

“Başvurabileceğinizi anlıyoruz, sadece çalışmalıyız”Maria Rosaria Boccia'ya söyler. Etkileyici yeniden başlatılır: “Birçoğu için, sadece İtalyanca konuşamadığım için” kötü “. Sonra okul yapmak ve bu yola gitmek istiyorum “.