Sezai55
New member
“Size bir müjde vermek istiyorum: Kanserden kurtuldum”. Duyuru şu kaynaktan: Emma Bonino kim, programdaki bir röportajda Canavarlar Rai2’de yarın akşam yayınlanacak olan oyuncu, bir süredir kendisine musallat olan hastalığı yendiğini duyurdu. Eski Dışişleri Bakanı gazeteciye, “Hala doğrulayıcı bir CT taraması yapmam gerekiyor, ancak 8 yıl sonra bu istenmeyen mikrositom ortadan kalktı” dedi. Francesca Fagnani. 2015 yılında Radikal Parti’nin eski temsilcisi RadioRadicale’de canlı yayında sol akciğerinde uzun ve karmaşık bir kemoterapi tedavisi gerektirecek bir tümör olduğunu duyurdu. Ancak şimdi iyi haber: “İyileştim”.
Haberi duyduktan sonra, Giorgia Meloni X, sosyal medyada şunları yazdı: “Emma Bonino’nun iyileşme haberini duyduğuma sevindim. Ona en iyi dileklerimle ve hastalıkla mücadele eden herkese özel bir düşünce.”
Son olarak eski bakan, geçen Ağustos ayında Eylem lideriyle yaşadığı anlaşmazlığı hatırladı. Takvim Più Europa ve Pd ile seçim anlaşmasını bozdu: “Bir sürü canavarla karşılaştım – Bonino itiraf etti – Calenda’nın ani tokatını unutamıyorum. Bu bende iz bıraktı çünkü 2 Ağustos’ta kendisi tarafından yazılan bir anlaşmayı imzalamıştı ve 7 Ağustos’taki yayında Lucia Annunziataaslında onunla birlikte ayrıldığını bildirdi Renzi“. Ve IV lideriyle de bir anlaşmazlık yaşandığına dikkat çeken Fagnani’ye Bonino ironik bir şekilde yanıt verdi: “Bunu kim yaparsa yapsın, beklesin”.
Konular
Haberi duyduktan sonra, Giorgia Meloni X, sosyal medyada şunları yazdı: “Emma Bonino’nun iyileşme haberini duyduğuma sevindim. Ona en iyi dileklerimle ve hastalıkla mücadele eden herkese özel bir düşünce.”
Belve yayınında Bonino, kendisi ile olan ilişkisinden de bahsetti. Marco Pannella: “Onun açısından tek taraflı bir ayrılıktı. Nedenini hiçbir zaman anlayamadım ve bundan çok acı çektim.” Kendisine hiç söylemediği ama onun yerine söylemek isteyeceği bir şey olup olmadığını soran sunucuya ise Bonino şöyle yanıt verdi: “Ona sormak istedim: Senden ne alıyor, aklına ne geliyor? Bir zamanlar benim sadık bir bürokrat olduğumu söylemişti.” Sonra şunu ekledi: “Kadınların hırs sahibi olmasını suç mu sanıyorsunuz? İleriye doğru ilerledim ve gücümün beni götürebildiği yere kadar gitmeye devam edeceğim, umarım uzun bir süre daha.”Emma Bonino’nun akciğer kanserinden kurtulduğu haberini duyduğuma sevindim. Kendisine en iyi dileklerimle ve hastalıkla mücadele eden herkese özel bir düşünce.
— Giorgia Meloni (@GiorgiaMeloni) 9 Ekim 2023
Son olarak eski bakan, geçen Ağustos ayında Eylem lideriyle yaşadığı anlaşmazlığı hatırladı. Takvim Più Europa ve Pd ile seçim anlaşmasını bozdu: “Bir sürü canavarla karşılaştım – Bonino itiraf etti – Calenda’nın ani tokatını unutamıyorum. Bu bende iz bıraktı çünkü 2 Ağustos’ta kendisi tarafından yazılan bir anlaşmayı imzalamıştı ve 7 Ağustos’taki yayında Lucia Annunziataaslında onunla birlikte ayrıldığını bildirdi Renzi“. Ve IV lideriyle de bir anlaşmazlık yaşandığına dikkat çeken Fagnani’ye Bonino ironik bir şekilde yanıt verdi: “Bunu kim yaparsa yapsın, beklesin”.
Konular