Donzelli, gazeteciye gerçeğe hakaret ediyor: “Bu m parçası olduğu sürece … Konuşmuyorum”

Sezai55

New member
“Bu bok parçası olduğu sürece konuşmuyorum.” DYY'nin organizasyon müdürünün ifadesidir, Giovanni Donzellikronikleştiriciye yönelik Günlük Giacomo Salvini. Bölüm gösterildi Ilfattoquotidiano.itbu da bir ses yayınlar.

Donzelli, makalede “personeli tarafından çevrili Milletvekilleri Odası'nın yan girişinden” giriyordu. “Gazeteciler milletvekiline ve sağ koluna yaklaşmışlardı Giorgia Meloni ona günün olayları hakkında bazı sorular sormak. Ancak Donzelli, diğer iki gazeteciyle konuşarak mükemmel bir şekilde cevap verdi: “Dürüstlük ve samimi ile size bu bok parçası olduğu sürece gazetecilerle konuşmadığımı sevgiyle” diyorum.

DYY'nin Salvini'ye karşı sohbetleri: “yanlış bir çocuk”. Foti On Mussolini: Bir Dev

Matteo Pucciarelli tarafından

07 Şubat 2025

Salvini aynı zamanda 2018'den 2024'e kadar Fratelli d'Italia'nın parlamenterlerinin, bakanlarının ve yöneticilerinin sohbetine dayanan “Fratelli di chat” kitabının yazarıdır. “Sonra ona saygının olduğunu anlıyorum, sonra benimle konuşmuyorum ama ben bu kadar konuşmadığım için bu bok parçası olana kadar”, tartışmayacağını “, tartışmayacağını”, tartışmayacağını “açıkladığını açıklıyor.

Donzelli'nin sözleri, Senatörlerin Başkanı ile İtalya Viva'dan başlayarak muhalefetlerin tepkisini tetikledi. Raffaella Paita, sözlerini anımsatan Licia Ronzulli Sınıfta Renzi Ve şöyle diyor: “Bu hakkın sınır hakkında hiçbir fikri yok. Muhabirle dayanışma”. Senatör PD için, Filippo sensi“Donzelli'nin hakaretleri” “Giacomo Salvini gibi bir gazeteciye karşı duyulmamış ve çok ciddi sözlü şiddete sahiptir. Öte yandan bu, bu insanların figürü ve kalır, bir kelime her zaman onları tanımlamıştır. Kendilerini mazeret, kendilerini uzaklaştırır”.

RAI Denetleme Komisyonu Başkanı da, Barbara Floridia: “Giovanni Donzelli, gazeteci Giacomo Salvini'ye büyük ölçüde hakaret ediyor ve bu Fratelli d'Italia'nın 'kurumsal' hakkı olacak mı? Sürpriz yok: gerçek doğası budur”, M5'lerin parlamenterini ekliyor. “Özgür basından nefret ediyorlar, onları eleştiren ve hakaret ve sözlü saldırganlıklarla tepki verenlere tahammül etmiyorlar. Copasir'de oturan Donzelli, bir mahalle zorbası gibi davranıyor. Minimum birlik? Heyone satıldı. Ama sorun daha büyük: Bu, Melono Salvini ile birlikte, Melono Salvini ile Solidarity'nin seviyesidir.”