Sezai55
New member
“Katolik kadınlarla Müslüman erkekler arasındaki karma evlilikler, İslami terörizmin sızmasını kolaylaştırıcı olabilir.” Bu, Venedik'in eğitim ve çalışmadan sorumlu bölgesel meclis üyesi tarafından ifade edildi: Elena DonazzanAynı zamanda bir sonraki Avrupa seçimlerinde doğrudan yabancı yatırıma da aday. Melonian yorumcusuna göre evlilik “maalesef aynı zamanda bir yasallaştırma, eşlere birçok hak tanıyan bir toplum sözleşmesidir”. Ve bu bir sorun olarak görülüyor çünkü “toplumumuz kesinlikle çok etnikli olabilir, ancak çok kültürlü olamaz” diyor: “Bu kadar farklı kültürlerin birbirine yakın olması – Donazzan'ın gözlemine göre – güçlü terörizmle karakterize edilen bir dönemde sorun olabilir. İtalya'nın 'Hıristiyanlıktan arındırılması' bizim hatamız.”
Demokrat Parti tarafından derhal kınama dile getirildi. Milletvekilinin yazısı Ouidad Bakkali şunu okuyoruz: “Vannacci-Fdi rekabeti canavarlar yaratıyor. Başkan Meloni hemen mesafeyi koruyor ve Venedik'in eğitim ve çalışmadan sorumlu bölgesel meclis üyesi Elena Donazan'ın sözlerini kınıyor. Ülkemizi kim yönetiyorsa, ırkçı söylemlerde bulunan insanlarla birlikte olması şok edici. ve Orta Çağ'dan geliyormuş gibi görünen yabancı düşmanı ifadeler.” Italia Viva da ulusal koordinatörle birlikte ayağa kalkıyor Raffaella Paita “Bir ülkeyi, siyasi kimliğinin temeli klişelere ve daha da kötüsü önyargılara dayanan bir yönetici sınıfla yönetmeyi düşünemezsiniz.”
Demokrat Parti tarafından derhal kınama dile getirildi. Milletvekilinin yazısı Ouidad Bakkali şunu okuyoruz: “Vannacci-Fdi rekabeti canavarlar yaratıyor. Başkan Meloni hemen mesafeyi koruyor ve Venedik'in eğitim ve çalışmadan sorumlu bölgesel meclis üyesi Elena Donazan'ın sözlerini kınıyor. Ülkemizi kim yönetiyorsa, ırkçı söylemlerde bulunan insanlarla birlikte olması şok edici. ve Orta Çağ'dan geliyormuş gibi görünen yabancı düşmanı ifadeler.” Italia Viva da ulusal koordinatörle birlikte ayağa kalkıyor Raffaella Paita “Bir ülkeyi, siyasi kimliğinin temeli klişelere ve daha da kötüsü önyargılara dayanan bir yönetici sınıfla yönetmeyi düşünemezsiniz.”