“Doğum günün kutlu olsun Silvio Berlusconi, oradan kadeh kaldırıyoruz”. Meloni’den Ronzulli’ye merhum lidere selamlar. Ve Fascina sessizliği bozuyor

Sezai55

New member
Birlikte fotoğraflar eşliğinde tebrik yazıları. Bugün Silvio Berlusconi 87 yaşına girecekti ve sosyal medyadaki müttefikleri, partideki meslektaşları ve aile üyeleri onu hatırlıyordu. Hatta son ortağı Marta Fascina bu vesileyle uzun sessizliği bozmaya karar veren kişi. Bir süredir Arcore Villası’nda kapalı kalan ve Parlamento’da bulunmayan bir kişi, ortağına uzun bir ithaf mektubu yazdı. “Bugün aşkım senin doğum günün, sana en iyi dileklerimle, İtalyan ve dünya siyasetinin tartışmasız lideri, aydın devlet adamı, ileri görüşlü ve olağanüstü girişimci, sporda şampiyon, iletişim kralı ama her şeyden önce iyi, cömert ve adil bir adam. Tarih kitaplarına giren sizlere, Demokrasinin ve özgürlüğün kalesi olan sizlere, Gelecek nesillere somutluğun, pragmatizmin, dinamizmin, vizyonun örneği olan sizlere, Bakış açısını değiştiren sizlere en iyi dileklerimle. ve dünyayı yorumlayarak “Sadece İtalya ve İtalyanlar için iyilik yapmış olan sizlere en iyi dileklerimle. Koşulsuz sevgi, umut, uyum ve güven veren sizlere, Kalbimi her gün ısıtan ve aydınlatan sizlere en iyi dileklerimle, diye bitiriyor FI vekili vekili: Eminim ki, cennetin krallığında, Tanrı’ya bakmaya devam ediyorsunuz. Her zaman sana eşlik eden, çok sevdiğin ve asla ayrılmak istemediğin o hayata bağlı olan ‘cebindeki güneş’ ile dolu bir dünya.”

Başbakan Giorgia Meloni Facebook’ta şu mesajı bırakıyor: “Bugün ulusumuz için büyük bir savaşçının, bir dostun, bir müttefikin ve yorulmak bilmez bir liderin doğum günü olacaktı. Hepimizden en iyi dileklerimle, Silvio!” Berlusconi son kamuoyu önüne çıktı.

Başbakan yardımcısı ve dışişleri bakanı X’te “Paestum’da bugünün anlamı budur” diye yazıyor Antonio Tajani – Onun anısına, özgürlüğün geleceğine bir bakış. Başkan, bizi yukarıdan izleyen sizlere, doğum gününüz kutlu olsun! -yedinci doğum günü.

Dün bunu ilk kez kızı hatırladı Barbara Berlusconi, bugün mesajlar devam ediyor. Ve diğer müttefikinki de sosyal medyaya eklendi, Matteo Salvini: “Doğum günün kutlu olsun Silvio, seni özlüyoruz” diye yazıyor X’e.

Geçen yılki doğum günü partisinin fotoğraflarını yayınlıyor ve “Bunun son olacağını hiç düşünmemiştim” diye açıklıyor. Licia RonzulliSenato’da FI grup lideri ve Şövalye’ye çok sadık, Liderine adanan Instagram mesajına böyle başlıyor. “Doğum gününü ve kazandığı seçimleri kutlamaya karar verdi, her ne kadar yıldönümlerini kutlamayı sevmese de, hatta birkaç gün öncesine kadar hüzünlendi çünkü bunlar zamanın geçtiğinin göstergesiydi. Ama o akşam mutluydu. Işıltılı yüzü. – diyor – Hayatının ailesini ve dostlarını masanın etrafında topladı. Ve o masanın etrafında beni ve Vittoria’yı istedi. Her zaman olduğu gibi geleceğe yönelik bir konuşma yaptı, her zaman ileriye, kimsenin göremeyeceği ufkun ötesine bakan kişi. bir başkası da görebiliyordu. Şarkı söyledik, kutladık, kadeh kaldırdık, hayatının tüm amaçlarını tasvir eden harika bir pastanın üzerindeki mumları üfledik. Ve ben de bu mutluluk imgesiyle, diye bitiriyor Ronzulli. size kadeh ve kızarmış ekmek Doktor, bugün ve bundan sonraki her 29 Eylül’de eminim o da bunu orada yapıyordur. Doğum günün kutlu olsun!”

Hatta Senato Başkanı Ignazio La RussaBerlusconi’ye “büyük bir lider ama her şeyden önce harika bir arkadaş” diliyor ve Forza Italia’nın kurucusunun yanında çekilmiş bir fotoğrafını yayınlıyor. Ve Forza Italia’nın senatörü Maurizio Gasparri: Facebook’ta “Bunu Paestum’da ve İtalya’nın her yerinde kutluyoruz ve kutlayacağız. Başkanla birlikte, her zaman ve sonsuza kadar” diye yazıyor.

Aynı zamanda Paestum olayından da bahsediyor Stefano BenigniForza Italia’nın yardımcısı, gençlik hareketinin ulusal koordinatörü ve Marta Fascina bunun yerine Arcore’da kalıyor. “Forza Italia’nın tüm siyasi camiası olarak onu Paestum’da Berlusconi Günü ile anacağız. Başkan bize önemli bir miras, kararlılıkla, tutkuyla ve kararlılıkla sürdürmemiz gereken, hala güncel olan bir siyasi proje bıraktı” diye devam ediyor.

Liguria başkanından da “Doğum günün kutlu olsun başkan” Giovanni Toti. O Facebook sayfasında şöyle yazıyor: “Eminiz ki, Liguria’nızın kokularını hatırlatmak için her yıl size gönderdiğimiz pestonun kokusu, bulunduğunuz yere bile ulaşıyor. Herkesin anısının er ya da geç ortak bir anıya dönüşmesi umuduyla. Sanırım bu, isteyeceğiniz bir hediye olurdu.”

Berlusconi anısına Paestum ve Belvedere

Sahip olma olasılığı reddedilmiş gibi görünüyor Silvio Berlusconi Paestum’daki üç günlük etkinlikte hologram versiyonunda (3D olarak çoğalan dijital teknoloji). Başlangıçta Forza Italia tarafından yayınlandı ancak aile tarafından paylaşılmadı; bunun yerine bugün, Milano’daki Palazzo Lombardia’nın 39. katında Şövalyenin anısına ‘Belvedere’nin açılışını yaptı.

Kardeşinin sözleri “Silvio tarihe geçti” Paul Silvio’nun kariyerinin Milano 2’den TV’ye kadar izlerini sürdüğü Pirellone’daki konuşması sırasında. Forza Italia Milletvekili Fascina ile arasında “büyük bir sevgi var. Bu nedenle, aslında açıklamaya gerek yok” diyerek, kardeşinin aylardır “teselli edilemeyen ancak gücü bulması gereken” ortağı hakkındaki son açıklamalarına atıfta bulunuyor. Parlamentoya dönmek onun hakkı ama her şeyden önce görevi olduğu için”.

Daha sonra Paolo Berlusconi, İtalyan liderin son birkaç günde “aile olarak saygı ve sevgi borçlu olduğumuz en güzel ve son macerası” olan Forza Italia’ya dahil olduğunu ve eksik olmayacak bir destek aldığını söylüyor. Ve onun “sahip olduğu Antonio Tajani Silvio’nun partiye sekreter olarak liderlik etmesi ve başkanlık rolünü ona bırakması için önceden belirlenmiş kişi. Paolo Berlusconi, Forza Italia’nın “kardeşimin altıncı oğluydu”, “bu nedenle ondan kopmamız düşünülemez” diye devam ediyor. .