Doğalı öğrenciler bir daha farkındalık yarattı

Sezai55

New member
7 Kasım’da gerçekleşen İstanbul Maratonu 43. defa kıtaları birleştirdi. Koşuya, İTÜ ETA Vakfı Tabiat Kolejinin biroldukca yerleşkesinden öğrenciler, öğretmenler ve yöneticiler katıldı.

Liderlik Akademisi öğrencileri, otizm spektrum bozukluğu olan çocukların erken teşhisinin konulması ve özel eğitim ile topluma kazandırılmasına öncülük edilmesi için çalışan Tohum Otizm Vakfı’na dayanak olmak ismine 7 Kasım’da gerçekleşen N Kolay 43. İstanbul Maratonun’da yerini aldı.

Koşuya Tohum Otizm Vakfı için katılan İTÜ ETA Vakfı Tabiat Koleji t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri; topladıkları bağışlarla, otizmli çocukların eğitim masrafını karşılayacak.

TOPLUMSAL SORUMLULUK PROJELERİ DEVAM EDECEK

Toplumsal Sorumluluk şuuruyla yetişen İTÜ ETA Vakfı Tabiat Koleji öğrencileri, otizmli arkadaşları kardeşleri için koşuya katılmaktan ve eğitimlerine takviye olmaktan memnun olduklarını lisana getirerek toplumsal sorumluluk projelerine devam edeceklerini belirtti.

Koşuya başlamak için bir sebep, takviye olmak için ise bin sebep var diyen t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri, yerleşkelerde gerçekleştirdikleri etkinliklerle bağış toplayarak etrafındaki herkesi bu düzgünlüğün bir kesimi olmaya davet etti.

İTÜ ETA Vakfı Tabiat Koleji İdare Şurası Üyesi ve Kurucu Temsilcisi Serhat Özeren, “Öğrencilerimizin, toplumsal sorumluluk projeleriyle biroldukça beşere dokunması ve katkı sağlaması hepimiz için hayli kıymetli. Öğrenciler, gerçekleştirdikleri projelerle kampanyalarını geniş kitlelere duyurma imkânı buluyor ve örnek davranış sergiliyorlar. Tüm öğrencilerimizi, Tohum Otizm Vakfı için gerçekleştirdikleri projeden ve toplumsal sorumluluk projelerine gösterdikleri hassaslıktan dolayı tebrik ediyorum” dedi.