Sezai55
New member
Buna “siyasi bir kambiyo senedi” diyor. Eleştiriyi esirgemeyin Alessandro Di Battista eski parti ortağı ve arkadaşı hakkında konuşmak Louis DiMaio. Eski dışişleri bakanı Grillino’nun AB’nin Körfez özel elçisi olarak atanması hakkında yorum yapan Di Battista, “Bunu bekliyordum, aksi halde şaşırırdım” diye suçladı. Eski Grillino için, aslında, “hükümeti devirmeye yardım eden bir kişi” Seninlehangi alır Mario Draghi ve 5 Yıldız Hareketi tarihindekilerden tamamen farklı pozisyonlar alarak Washington ustalarına saygı duruşunda bulunan bir hükümetin var olmasını sağlamak için çalışırsa, karşılığında küçük bir sandalye almaması pek olası değildir. Belli ki siyasi bir yasa tasarısıydı, onun için çok kötü”.
Di Battista’nın yeni projesi ‘Schierarsi’nin sunumunun oturum aralarında söylediği sert sözler, AB Dışişleri Yüksek Temsilcisinin kararını eleştiren Kuzey Ligi taraftarlarının yaylım ateşini artıran tartışmalar Josep Borrel. Di Maio’nun Körfez için olası bir özel elçi olarak atanması geçen Kasım ayında olgunlaşmıştı. Eski İtalyan dışişleri bakanı, diğer üç adayın rekabetini yenmişti: Yunan Dimitris Avramopoulos (eski bakan ve eski Avrupa komiseri), Kıbrıslı Markos Kiprianu (eski dışişleri bakanı) ve son olarak eski bir Slovakya dışişleri bakanı.
konular
Di Battista’nın yeni projesi ‘Schierarsi’nin sunumunun oturum aralarında söylediği sert sözler, AB Dışişleri Yüksek Temsilcisinin kararını eleştiren Kuzey Ligi taraftarlarının yaylım ateşini artıran tartışmalar Josep Borrel. Di Maio’nun Körfez için olası bir özel elçi olarak atanması geçen Kasım ayında olgunlaşmıştı. Eski İtalyan dışişleri bakanı, diğer üç adayın rekabetini yenmişti: Yunan Dimitris Avramopoulos (eski bakan ve eski Avrupa komiseri), Kıbrıslı Markos Kiprianu (eski dışişleri bakanı) ve son olarak eski bir Slovakya dışişleri bakanı.
konular