DeCaro: “Benim adım yapıldı ama Demokrat Parti'nin yetkili bir sekreteri orada ve Elly Schlein”

Sezai55

New member
“Bunu açıkça söylüyorum çünkü birkaç gün boyunca, diğer durumlarda olduğu gibi, benim adım Demokrat Parti Sekreterliği için olası bir aday olarak yapıldı. Yakın zamanda seçilen bir sekreterlik ve yetkili bir sekreter Elly Schlein ve görevini bitirmek için tamamen başlıklı“.

Schlein Demokrat Parti'yi yeniden görüyor: “Tartışma ile olağanüstü gün yeterli”

Giovanna Vitale tarafından

16 Mart 2025

Facebook'ta yayınlanan bir gönderide iddia ettiği şey bu Avrupa Birliği Çevre Komisyonu Başkanı, eski Bari Belediye Başkanı ve Eski Anci Başkanı Antonio DecaroYakın bir PD Kongresi'nin söylentilerini ve partinin yönetiminde adaylığı reddetmek.

Kongreye ihtiyacımız yok Demokrat Parti'den İtalya ve Demokrat Partinin buna ihtiyacı yok, “diye ekliyor DeCaro bunu Schlein ile açıklıyor”Çalışmalıyız, United, Sağa güvenilir ve alternatif bir hükümet projesi oluşturmak “.

“Önümüzdeki birkaç ayı geçmek, göbeğimizi tartışmak için kulüplerimize kilitlendi – notlar – bu hedefe ulaşmanın en iyi yolunu düşünmüyorum”. “Parti meselelerine müdahale etmekten hoşlanmıyorum – sonuçlandırıyor – ama bugün anın sorumluluğunu çağırma ve vatandaşları ve seçmenlerimizi de dinleme görevini hissediyorum. Cumartesi, Roma'daki meydanda, yüksek sesle birleşik kalmamızı istediler“.