Crosetto’dan bedava eve yanıt: ‘İşler olduğu için kira ödemiyorum’

Sezai55

New member
Vatikan’a bir taş atımı mesafede, 220 metrekarelik çatı katı ve çatı katı. Kiralama için ödenen tutar: sıfır. Prestijli Roma evini Savunma Bakanı’na vermek Guido Crosetto siber güvenlik girişimcisidir Carmine Saladino. ile yapılan bir röportajda anlatılanlara göre Gündelik olayHikâyeyi duyuran kişi, alışılmadık kiralamanın arkasında mülkün yenilenmesinde yaşanan bir gecikmenin yattığını söyledi: “Kirayı ödemiyorum çünkü devam eden çalışmalar var”, diye açıkladı bakan.

Evin sahibi tarafından onaylanan bir versiyon: “Sözleşme, işin bir yıl içinde bitirilmesi ümidiyle Kasım ayında yapıldı. Ne yazık ki süreler uzadı ve bir arkadaşıma rahatsızlık veriyorum.” Arkadaşı aslında Savunma Bakanı. Saladino ise Maticmind adlı bir grubun ortağı ve yönetim kurulu başkanı. 2022’de kamu idareleriyle yapılan sözleşmelerden de kaynaklanan 409 milyon ciro. Bir kısmı Milli Savunma Bakanlığı’nı ilgilendiriyor ama geçmişi geçmişe dayanıyor.

Çıkar çatışmalarının yönetimi. Urso’dan Santanché ve Crosetto’ya, Meloni’yi utandırmayan on vaka

kaydeden Antonio Fraschilla

02 Mayıs 2023

Ancak Crosetto için şimdiki zaman, kutulardan oluşan günlük bir hayat: Bu kutuların hâlâ evin etrafında olduğunu ve işin bitmesini beklediğinin altını çiziyor. Bakan, fotoğrafları gösterdiği sosyal medya paylaşımında da bunu yineledi.

Bunu yapmak zorunda olmak beni tiksindiriyor ama sıkıldım.
“Neden 2 ay önce bir apartman dairesine taşındı (savunmaya sunulan ücretsiz konaklama hizmetini kullanmadı) ve Ocak ayından itibaren ödeyecek mi?”
Çünkü (ev sahibi tarafından ödenen) işler bu noktada: pic.twitter.com/ywEr1xgdv7

— Guido Crosetto (@GuidoCrosetto) 19 Aralık 2023
Ücretin ödenmemesi, tam olarak gecikmeden kaynaklanan zararı telafi etmek için özel bir anlaşma yoluyla resmileştirildi. Geçtiğimiz Ekim ayına kadar Crosetto, yeni evin teslimindeki gecikmeler nedeniyle kalış süresini uzatmak zorunda kaldığı eski evinin kirasını ödedi.