Çok tartışılacak açıklamalar: Nihat Özdemir, Emre Belözoğlu, Volkan Ballı…

İzmirliEfe

New member
AJANSSPOR – HABER

Fenerbahçe eski Lideri Aziz Yıldırım, Türkiye Futbol Federasyonu Lideri Nihat Özdemir, geçen dönem sportif ve teknik yöneticilik yapan Emre Belözoğlu ve Futbol A Ekibi İdari Yöneticisi Volkan Ballı hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

“Nihet Özdemir ile uygun geçinin”

Aziz Yıldırım, kendisine sorulan şike sorusuna “9 dönem geride kaldı. 9 yıldır rastgele bir biçimde şike olayına rastlamadık” dediği için Fenerbahçe Lideri Ali Koç ile farklı düşen ve sarı lacivertli grubun üyeliğinden istifa eden TFF lideri Nihat Özdemir’e takviye verdi.

“Özdemir’i yanınıza alın diyen Aziz Yıldırım şöyleki konuştu:

“Hepimiz insanız, hepimizin kusuru olabilir. Nihat Özdemir yanlış bir cümle kullanmış, hepimiz kusur yapabiliriz. Arbede etmeyin Nihat Bey’le, onu yanınıza alın. Nihat Beyefendi sizin söylemiş olduğiniz her şeyi yapmaz, yapamaz, o denli bir gücü yok. Nihat Özdemir, bu kulübe 25 sene hizmet etti. Bu adamcağızı taraftarın önüne attınız. Nihat Beyefendi, gitti Covid-19 oldu yattı. Emre’yi aldın yanına gizlice ziyaret ettin. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Adamı atıyoruz dedin, istifa dilekçesi verdi, ne yaptınız dilekçeyi?”

“Volkan Balı’yı göndermezsen seni birlikte göndereceğim”

Nihat Özdemir’e 3 Temmuz kelamları için “Hepimiz kusur yapabiliriz” sözü kullanan Yıldırım, Futbol A Kadrosu İdari Yöneticisi Volkan Ballı için ise hayli sert açıklamalarda bulundu. Koç’un Ballı’yı göndermesi gerektiğini söyleyen Aziz Yıldırım, “Bak Ali Koç sana sesleniyorum. Sen bu Volkan Ballı’yı göndermezsen ben sizi birlikte göndereceğim. Bunları temizle! Fenerbahçe’de 3 Temmuz’da ihanet edenlerin yeri yok” dedi.

“Emre Belözoğlu ile yola devam edilmeliydi”

Yıldırım, geçen dönem Fenerbahçe’de evvel sportif daha sonra teknik yöneticilik yapan Emde Belözoğlu için de yorumlarda bulundu. Yıldırım, “Biz tarih yazdık. Tarihi tersten yazıyorlar. Boşuna hoca arıyorlar, ben Emre Belözoğlu ile devam ederdim. Yeni gelecek hoca boşuna macera olacak” diye konuştu.