Çınar, gençlerle buluştu

KripTon

Member
Malatya’nın Yeşilyurt Belediye Lideri Mehmet Çınar, Gündüzbey Kamp Alanında düzenlenen ‘Sporun ve Gençliğin Yeşilyurt Belediyesindeki Yeri’ söyleşisinde gençlerle bir ortaya gelerek, gençlere yönelik bakış açıları, projeleri ve amaçları üzerine ayrıntılı bilgiler paylaştı.

Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafınca düzenlenen tertipte gençlerin tüm sorularına samimiyetle karşılık veren Yeşilyurt Belediye Lideri Mehmet Çınar, gençlere kapılarının ve gönüllerinin her vakit açık olduğunu söylemiş oldu.

Çocukların ve gençlerin şahsi gelişmenine yönelik kıymetli yatırımlarda bulunduklarını söz eden Çınar, “Gençlerimizin toplumsallaşmasını sağlamak ve onları makus alışkanlıklardan uzak tutabilmek hedefiyle ilçemizde toplumsal, kültürel, sanatsal, eğitim ve spor tarafından kıymetli yatırımlarda bulunuyoruz. Ülkemizin, kentimizin ve ilçemizin geleceği gençlerdir. Sizlerin taleplerini her vakit değer veren, bu taleplere göre hizmet ağını her geçen gün genişleten lokal bir idare olarak, gençlik ve spor yatırımlarında kısa müddette büyük aralıklar aldık. Gençlerimizin teklifleri, tespitleri ve fikirleri hizmetlerimizin daha kalıcı olmasını sağlıyor. Gayemiz gençlerimize daha hoş bir gelecek hazırlamaktır. Toplum ve insan hayatını önemli düzeyde etkileyen pandemi periyodunda alınan tam kapanma ve kısıtlamalar periyodunda gençlerimizin daha fazla toplumsallaşmaları için 2021 yılını gençlik ve spor yılı olarak ilan edip, farklı aktivitelerle gündelik ömrü hareketlendirmeye çalışıyoruz. Gençlerimizin şahsi gelişimlerine takviye olmak, sağlıklı ve dinamik bir hayata sahip olmalarını önemsiyoruz” dedi.

Millet Kıraathaneleri, Spor Kompleksleri, Gençlik ve Kültür Merkezleriyle gençlerin gelişim devirlerine katkı sunmaya devam ettiklerini tabir eden Çınar, ” Geleceğimizi inşa edecek olan gençlerimizin her alanda gelişmeleri ve kendilerine geliştirmeleri için imkanlarımızı seferber ettik. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın takviyeleriyle şu anda ilçemizin 30 farklı noktasında futboldan basketbola, voleyboldan yüzmeye, basketboldan yüzmeye, bocceden masa tenisine, tekvandodan jimnastiğe kadar sporun bütün branşlarındaki faaliyetlerin ferah, pak ve nizamlı alanlarda yapılması için çağdaş spor yatırımlarını ilçemize kazandırıyoruz. Bu yıl bütçemizin değerli bir kısmını gençlerimize ayırdık. Gençlere ve spora yönelik yatırımlarımızı tek bir alanla sınırlandırmayarak bütün mahallelerimizi eğitim ve spor yatırımlarıyla buluşturuyoruz. Kentimizde ve ilçemizde yetenekli epeyce sayıda gencimizin olduğunu biliyoruz, bu kuvvetli potansiyeli hareketlendirmek ortasında alt yapıya önemli kıymet veriyoruz. Gençlerimize yönelik eğitim, kültür ve spor yatırımlarımızın sayısını çoğaltmak ortasında fazlaca ağır çalışıyoruz. Eğitim merkezlerimizde gençlerimizin eğitim hayatlarını zenginleştirmek, bilgi ve marifetlerini artırmak, okul ve meslek hayatlarına yönelik rehberlik edecek biçimde faaliyetlerde bulunuyoruz. Yeşilyurt’umuz, gençlik ve spor yatırımlarında ülke çapında bilinen ve tanınan mahallî bir ilçe pozisyonuna ulaşmıştır. Gençlerimizin yatırım alanlarımıza gösterdiği ilgi bizi yeni yatırımlara teşvik etmektedir. Tüm yatırımlarımız sizin uygun yetişmeniz, kendinizi geliştirmeniz ve hoş bir hayata sahip olmanız içindir. Gençlerimizin gelişimlerine yönelik her türlü aktifliği ve yatırımı yapıyoruz, sizlerin teklifleriyle de yeni yatırımları hayata geçirecek güce ve imkana sahibiz. Sizlerle birlikte Yeşilyurt’umuzu yönetmeye devam edeceğiz. Gençlerimizi seviyoruz, sahip çıkıyoruz, ne kadar yatırım yaparsak o kadar da memnun oluyoruz. Dinamik, kuvvetli ve her alanda üreten bir hizmet ideolojisiyle çalışıp, sizlerin her daim yanınızda yer almaya devam edeceğiz. Sizlerden beklentimiz ise epey çalışmanız, okumanız, spor, sanat ve kültürün bir alanıyla kesinlikle ilgilenmenizdir. Bizim tek amacımız, gençlerimizin her alanda kendilerini geliştirmeleri, spor yapmaları, sanatla, kültürle uğraşmaları ve hoş bir meslek sahibi olup, ülkesine ve milletine faydalı bireyler olmalarını sağlamaktır. Âlâ bir eğitim ve spor kültürüyle yetişen gençlerimizin yalnızca ülkesi için değil dünya için de hoş şeyler üreteceklerine inanıyoruz. Hayata geçen yatırımlarımızın ve projelerimizin meyvelerini ilerleyen vakit içinderda kesinlikle toplayacağız. Zira biz sizlerin gözlerinizdeki parıltıyı görüyoruz, kapılarımız ve gönül dünyamız her vakit size açıktır ” diye konuştu.

Söyleşinin yapıldığı Gündüzbey’deki kamp alanını tabiat sporlarının yapılabileceği bir gençlik merkezine dönüştürmek için bölgedeki yatırımların devam ettiğini hatırlatan Çınar, samimi bir ortamda geçen söyleşide gençlerin sorularına cevap verip, talep ve tekliflerini dinledi. – MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı