Christian Eriksen Futbola Dönüyor Mu? deklare etti…

İzmirliEfe

New member
Eriksen’in alanda kalbi durmuştu

Christian Eriksen, Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Danimarka’nın Finlandiya ile oynadığı müsabakada geçirdiği kalp krizi kararı yere yığılmıştı. Kalbi duran yıldız futbolcu saha ortasında yapılan müdahele hayata döndürülmüştü. Kalp pili ile hayata tutunan ve futbola orta vermek zorunda kalan Eriksen geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Christian Eriksen futbola dönecek mi?

Hâlâ daha futbol oynayıp, oynayamayacağı merak konusu olan deneyimli futbolcu yaptığı açıklamada hayranlarına umut verirken, “Dünya Kupası’nda oynamak istiyorum. Futbola geri dönebileceğimi hayal ediyorum ve bunu yapabileceğimden eminim. Yaşadığım olaydan daha sonra farklı bir şey hissetmiyorum. Fizikî olarak en uygun form durumuma dönmüş vaziyetteyim. Ulusal kadro formasını tekrar giymeyi ve Parken’de maça çıkmayı hayal ediyorum. Yaşadığım şeyin bir defaya mahsus olduğunu ve tekrar olmayacağını kanıtlamak istiyorum” sözlerini kullandı.

Inter’den ayrılmak zorunda kaldı

Geçirdiği rahatsız öncesi Inter’de forma giyen 29 yaşındaki futbolcu, İtalya’da kalbinde pil olan bir futbolcunun futbol oynamasına müsaade verilmediği için İtalyan kulübünden ayrılmak zorunda kalmıştı.

Gizlice idmanlara başladı

Futboldan uzak kalamayan yıldız futbolcu, ferdi antrenörü eşliğinde futbola başladığı Danimarka kulübü OB Odense’nin tesislerinde antrenman yaparken görüntülendi.

5 İngiliz takımı talip

İngiliz basını mesleğinde Ajax ve Tottenham formaları da giyen Christian Eriksen’e Premier Lig’den Everton, Newcastle United, West Ham ve Leicester City’nin yanı sıra, eski kulübü Tottenham’ın da talip olduğunu yazdı.