Chelsea Lukaku’ya Cezayı Kesti! Özür Diledi

İzmirliEfe

New member
Belçika’nın dünyaca ünlü golcüsü Romelu Lukaku’nun geçtiğimiz günlerde Chelsea’da memnun olmadığı ve eski ekibi İnter’i özlediğine dair röportajı olay yaratmıştı. Chelsea Teknik Yöneticisi Tuchel’in oyun sistemini eleştiren ve Inter’e geri dönüş sinyali veren Lukaku, Liverpool maçında takıma alınmamıştı.

Thomas Tuchel Lukaku için ne dedi?

Olay röportajın akabinde konuşan Tuchel “Bu durum epeyce kısa müddette süratle büyüdü ve hayli fazla ses çıkmaya başladı. Bizim için kıymetli olan bir maça yakın bir vakitte gerçekleşti. Bu yüzden Lukaku’yu takıma almamayı ve odaklanmayı tercih ettim. Lukaku bizim oyuncumuz ve her vakit bir dönüş yolu vardır. Bu durumu konuşarak kendi içimizde çözeceğiz. Yarın Lukaku ile görüşeceğim. bu biçimde bir şeyi mesleğimde birinci kere hayatıyorum.” demişti.

Özür diledi

Belçikalı forvet Lukaku, kulüp sitesinden yaptığı açıklama ile taraftarlardan özür diledi.

Lukaku, “Sebep olduğum durum için taraftarlardan özür dilerim. Kulüple olan bağımı, küçüklüğümden beri biliyorsunuz ve bu sebeple şu anki hislerinizi da anlayabiliyorum. Ve natürel ki, itimadınızı yine ele almak benim sorumluluğumda” dedi.

Lukaku bu dönem kaç gol attı?

Tüm bu olayların akabinde Chelsea Romelu Lukaku’ya son röportajından ötürü 500.000 sterlin para cezası kesildiğini deklare etti. Chelsea’ye 8 yıl daha sonra geri dönen Romelu Lukaku dönem başında imza attığı İngiliz devinde şu ana kadar 18 resmi maça çıktı ve 7 gol kaydetti. Lukaku bu gollerin 5’ini Premier Lig’de, 2’sini Şampiyonlar Ligi’nde attı.Geçen dönem Inter ile Serie A şampiyonluğu yaşayan 28 yaşındaki futbolcu İtalyan takımına 44 maçta 30 gol ve 11 asistlik skor katkısı vermişti.