Çalınan aracını sokak sokak arıyor

KripTon

Member
Malatya’da yaşayan Seyit Maloldukça, ‘tek mal varlığım’ dediği ve çalındığını sav ettiği arabasını sokak sokak gezerek arıyor.

Savlara göre, Malatya’da yaşayan Seyit Maloldukça’un 1994 model turkuaz yeşili Tofaş marka aracı hırsızlar tarafınca 4 Aralık 2020 tarihinde çalındı. Oğluna emanet verdiği esnada çalınan aracı için emniyete başvuran Malkoç, 7 aydır ‘tek mal varlığım’ dediği aracının bulunduğu haberini bekliyor. Araca ilişkin elinde fotoğraf dahi bulunmayan Malfazlaca, bir umutla Malatya sokaklarında aracını arıyor.

“Benim tek aracım vardı oda gitti”

Aracın 12 yıldır kendisinde olduğunu ve oğlunun güzellik yapmak isterken bu biçimde bir duruma düştüğünü belirten Maloldukça, “Araç 12 yıldır bende. 4 Aralık 2020 tarihinde benim çocuk, onunla iş müracaatına gidiyor. Orada bacağı kesik bir bayan, diyor ki beni Paşaköşkü’ne bırakır mısın. Oğlumda hanımı otomobile alıyor, mahallede duruyor ve sigara alacak marketten. Bir bakıyor ki otomobil gidiyor. Araç 7 aydan beri kayıp. hanımın hata ortağı diğer kabahatten cezaevinde yatıyor. Avukat kanalıyla kendisiyle irtibat kurduk. Aracın bayanda olduğunu söylüyor. Emekli maaşımla aldığım araçta, tek mal varlığımdı. 1994 model. Geçen hafta endüstriyi tam gezdim. Araç Battalgazi girişinde mobeseye takılmış. Onun haricinde bir şey yok. Emniyet suiistimal diye pek üstüne düşmüyor. Yoksa bu araç oldukcatan bulunmuştu. Benim tek aracım vardı oda gitti, lütfen ilgilenmenizi istirham edeceğim” dedi.

Araca ilişkin fotoğraf olmamasına karşın sokak sokak gezerek aracını aradığını tabir ederek Malfazlaca, “Aracın bende fotoğrafı yok. Sıkıntı olmuyor, plakasını, motor numarasını, şase numarasını biliyoruz. 1994 model turkuaz yeşili, 44 EE 846 plakalı, Tofaş Doğan SLX. Düzgün niyet işte bu biçimdedir. İnsanın başını belaya koyar. Malatya içini geziyorum, endüstriyi gezdim. Özsan’a gittim. Bu aracın Malatya’dan dışarı çıktığına inanmıyorum” diye konuştu. – MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı