“Bu kış beni sen giydir” projesi ile 5 bin minik kalp daha ısındı

Sezai55

New member
İTÜ ETA Vakfı Tabiat Koleji t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri eğitim ömrünü güç kaidelerde sürdüren çocuklar için değerli bir toplumsal sorumluluk projesi hayata geçirdi.

“Bu Kış Beni Sen Giydir” projesi kapsamında, tüm İTÜ ETA Vakfı Tabiat Koleji Türkiye yerleşkelerindeki liderlik akademisi öğrencileri projelerinin her kademesini kendileri yöneterek gereksinim sahibi devlet okullarını belirlediler. Projeleri için heyecanla çalışmaya başlayan öğrenciler, projelerini Türkiye’nin dört bir yanına duyurdu.

Projelerini velilere, iş beşerlerine anlatarak takviye isteyen öğrencilerin bu manalı projelerine duyarsız kalmayan veliler ve sponsor ilişkileri ile proje çığ üzere büyüdü.

Öğrenciler, yerleşkelerinde ağırladıkları seminer konuklarına projelerini anlatarak onları da projeye dahil ettiler. 2 ay süren proje sonunda öğrenciler 45 vilayette 5 bin öğrenciye ulaştı.

Liderlik Akademisi öğrencileri bu manalı projeleri niçiniyle çeşitli ilçe belediyeleri, kaymakam ve kamu kurumları tarafınca tebrik edilerek teşekkür evrakları ve plaket ile onurlandırıldı.

T-MBA EĞİTİM MODELİ İLE HASSAS VE VİCDANLI KUŞAKLAR YETİŞİYOR

İTÜ ETA Vakfı Tabiat Koleji, t-MBA eğitim modeli ile öğrencilerinin yaşadığı ülkeye, topluma hassas bireyler olarak yetişmesine büyük ehemmiyet veriyor. Bu emelle öğrencilerin toplumsal sorumluluk projelerinde yer almalarını teşvik ediyor.

“Bu Kış Beni Sen Giydir” projesi kapsamında İTÜ ETA Vakfı Tabiat Kolejinin tüm yerleşkelerinde nazaranv alan 500 liderlik akademisi öğrencisi, tespit ettikleri okulları tek tek ziyaret ederek onları büyük heyecanla bekleyen kardeşleri ile bir ortaya geldi.

Türkiye’nin her bölgesine giden öğrenciler, mont, pantolon, kazak ve bottan oluşan kışlık giysi paketlerini muhtaçlık sahibi çocuklara kendileri teslim etti.