Boccia yine televizyonda: “Her şey bittiğinde Sangiuliano'nun sakatlığını açıklığa kavuşturacağım”

Sezai55

New member
“Kendimi zor durumda hissediyorum. Çektiklerim ve çektiklerim normal değil. Aramalara, medya saldırılarına maruz kaldım. Gerçeği söyleyecek güç ve haysiyetin olduğunu düşünüyorum. Soruşturma ve risk var. Saçma sapan bir şeyden dolayı yedi yıl hapis cezasına çarptırıldım. Aksi takdirde, “En başından itibaren tüm gerçeği anlatırdım”. Maria Rosaria Boccia Kültür Bakanı'nın istifasına yol açan olay hakkında konuşmak için geri dönüyor Gennaro Sangiuliano La7'deki PiazzaPulita'da.

Ve bir kez daha başkalarının sahip olmadığı cesarete sahip olduğu gerçeğinde ısrar ediyor: “Yüzümü öne koyuyorum ve bazı insanların açığa vurmaya cesaret edemedikleri şeylere yanıt veriyorum ve onları ortaya çıkarmak için dost canlısı gazetecileri kullanıyorum.” açıkladı.

Girişimci, hayali derece konusundaki tartışmaya da geri döndü: Boccia, gazetelerin diploması hakkında yalan söylediğini açıklamasına yanıt olarak “Bir diplomam var” dedi. Son olarak “Sangiuliano'nun yaralandığı iddiasından bahseder misiniz? Bu dört suçlamadan birinin parçası. Bunu şimdi açıklayamam, her şey bittiğinde açıklayamadığımız şeyi bu akşam açıklığa kavuşturacağız. Ayrıca tarih vermek de gerekecek.” Dikişleri attığı gün” diye konuştu eski bakanın başındaki yarayla ilgili.

Anlaşmazlığı kanıtlayacak özel sohbetlere gelince, Boccia, “Ardışık olmayan mesajlardan oluşuyor, kesilmiş mesajlar” yorumunu yaptı. Ve kaldırılması hakkında Francesco Gilioli Kültür Bakanlığı kabine başkanı pozisyonundan: “Bir fikrim var. Benim durumumda bir kabine başkanının kaldıramayacağı bazı yanlışlıklar vardı. İmzaladığım sözleşme bugün bile yayınlanmadı. Kesinlikle o değildi' Rolde etkili değil. Nedenlerini bilmiyorum.” Boccia, Pompeii kentinin “yaklaşık 12 bin avro değerindeki” anahtarının ortadan kaybolmasıyla ilgili olarak “Bende yok” dedi. “Şu ana kadar söylediğim her şeye kanıt sundum. Hiçbir şey yalan değildi. Ve bana hala inanılmadı.”