Boccia – Sangiuliano, Le Iene'deki durum. Sohbetler: “Telefonunu kontrol etmek istedi”

Sezai55

New member
Le Iene bu akşam İtalya 1'in prime time'ında geri dönüyor Sangiuliano-Boccia ilişkisi hizmetiyle Alessandro Sortino“bir dizi özel etkinliği” duyuruyor.

Programdan tahmin ettikleri “Italia 1 yayınındaki özel ses kaydında” kadın, bakanla herhangi bir gerçek yakınlığı olduğunu reddediyor. Pasquale AlibertiPompeii sınırındaki kasaba Scafati'nin belediye başkanı Boccia azgın bir nehirdir. Önce şunu söylüyor: 'Bakın, bakanla aramızda bir öpücük bile olmadı. Sonra şunu ekliyor: 'Size ne diyeceğim, yarın Oggi ile ilgili bazı fotoğraflar çıkacak, size Oggi'nin bunun bir haber olduğunu söylediğini söyleyebilirim, değil mi? Hiçbir fotoğrafta öpüşmüyoruz, sarılmıyoruz, elimde bazı çalışma kağıtları var, o önde, ben de bakanlarda olduğu gibi geride kalıyorum. Kadın sadece bir ilişkinin varlığını inkar etmiyor, bu konuda konuşanın kendisi olmadığını iddia ediyor, hatta mahremiyetinin yersiz ihlalinin kurbanı gibi hissediyor.”

Ancak “belediye başkanının Iena'ya dinlettiği en önemli cümle”, daha ayrıntılı olarak açıklanıyor, “Boccia'nın konuyu kamuoyuna açıklamasına yol açacak nedenlerle ilgili: 'Ve ofisimi elinden aldığında kendimi kırgın hissettim ve Ben de istediğimi alamadığım için onu çöpe atmaya karar verdim ve çöpe attım'”. Alessandro Sortino, “dinlenen ses tam değil ve Maria Rosaria'nın kendisini bu şekilde davranmaya iten şeyin gerçekten ne olduğunu mu yoksa yalnızca başkalarının ona atfettiği bir niyeti mi aktardığından emin olamayız” diyor.

Önizlemede okuduğumuz rapor, “kanayan bakanın Sanremo'daki bir otelin tuvaletinin aynası önünde yaralanır yaralanmaz çektiği ve daha sonra kendisine saldırı suçlamasıyla sonuçlanan bir dizi selfie ile başlıyor” Daha sonra, Pompei'li iş kadınının bakandan cep telefonuna uzaktan erişmesini istediği, ikili arasındaki sohbete geçiyoruz. Ve yine, Maria Rosaria Boccia'nın iki eski sevgilisinin ifadeleri. diyor, özellikle yazın haberine imza atan paparazzi, Boccia ile Sangiuliano arasındaki ilişkiyi basına duyurmaya karar veren kadın sesi kimden ve nereden arıyordu?”

Ayrıca iş kadını ile eski bakan arasında sohbetler de yapılıyor. “Kadın, bakanın telefonunu sadece bizzat değil, uzaktan da kontrol etmek istiyordu. Görünüşe göre bakan reddediyor ve ardından belli bir ısrarla açıklama istiyordu.” “Çünkü telefonumda sadece özel değil kurumsal wp'ler de var. Bakanlık sohbetleri gibi gizlilik gerektiren sohbetler. Belediye başkanları, bölge başkanları vs”, “bunlar okuyabileceğiniz şeyler değil”, cevaplar Sangiuliano'nun.