Sezai55
New member
Başbakan Giorgia Meloni açıkça söyledi: “Değişiklik masada değil, olmayacak”. Matteo Salvini'nin Open Arms davasından beraat etmesinden sonra yeniden alevlenen Lig fantezilerini söndüren bir açıklama. Lider -şimdilik bundan söz edilmese de- İçişleri Bakanlığı'nın hayalini kurmaya devam ediyor ve Kuzey Ligi yeniden göreve başlıyor.
Müsteşarın sözlerinin ardından Claudio Durigon ile Cumhuriyetşimdi başka bir Kuzey Birliği üyesi, senatör Claudio BorghiX Borghi, konuya geri dönmek ve kendisini “hükümet değişikliklerini desteklediğini (dikkat edilmeyen)” ilan etmek, çünkü “bu değişiklikler takımın gelişmesine yardımcı oluyor ve vatandaşlar bundan hoşlanıyor, tıpkı futboldaki oyuncu değişikliğine benziyor”, diye yazıyor X Borghi'ye. Ve bir yeniden düzenleme koşulları olup olmadığını soran bir kullanıcıya yanıt vererek ekliyor: “Ne yazık ki, yöneticiler değişen bakanlardan nefret ediyorlar, belki de bunun biraz hataları kabul etmek gibi olduğunu düşünüyorlar.”
Müsteşarın sözlerinin ardından Claudio Durigon ile Cumhuriyetşimdi başka bir Kuzey Birliği üyesi, senatör Claudio BorghiX Borghi, konuya geri dönmek ve kendisini “hükümet değişikliklerini desteklediğini (dikkat edilmeyen)” ilan etmek, çünkü “bu değişiklikler takımın gelişmesine yardımcı oluyor ve vatandaşlar bundan hoşlanıyor, tıpkı futboldaki oyuncu değişikliğine benziyor”, diye yazıyor X Borghi'ye. Ve bir yeniden düzenleme koşulları olup olmadığını soran bir kullanıcıya yanıt vererek ekliyor: “Ne yazık ki, yöneticiler değişen bakanlardan nefret ediyorlar, belki de bunun biraz hataları kabul etmek gibi olduğunu düşünüyorlar.”
Belki de şu anda hükümet ekibini değiştirme olasılığını dışlayan Başbakan'a yönelik bir kazı. Her şeyden önce, şu anda işgal altında olan İçişleri Bakanlığı'ndaki Kuzey Ligi sekreterine ikinci bir şans vermeye niyeti yok gibi görünüyor. Matteo Piantedosi. Başbakan, bakanından memnun: Noel öncesinde Laponya'dan yaptığı açıklamada, “Sanırım bugün hem Salvini hem de ben, mükemmel İçişleri Bakanı'nın yaptığı mükemmel işten memnunuz” dedi. Göçmen kaçırma davasında beraatından yeni çıkan, İçişleri Bakanlığı'nın “harika bir yer” olduğunu ancak “şimdilik geri dönmeyeceğim” diyerek sinyaller veren Salvini'nin hırsı böylelikle donduruldu.Ben her zaman hükümet değişikliğinden yana oldum (dikkate alınmadım). Takımın gelişmesine yardımcı oluyorlar ve vatandaşlar bundan hoşlanıyor, tıpkı futboldaki oyuncu değişikliği gibi. Ne yazık ki yöneticiler bakan değiştirmekten nefret ediyor, belki de bunu bir nevi hataları kabul etmeye benzetiyorlar.
— Claudio Borghi A. (@borghi_claudio) 26 Aralık 2024