Birinci maçın yıldızı Aytaç Kara: “Galatasaray forması giyiyorsak…”

İzmirliEfe

New member
AJANSSPOR-HABER

Galatasaray, birinci hazırlık maçında karşı karşıya geldiği Dinamo Bükreş’i 2-1’lik skorla mağlup etti. Müsabakada 2 gol kaydeden sarı-kırmızılıların yeni transferi Aytaç Kara müsabaka ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Aytaç: “Başlangıcımız fazlaca âlâ oldu”

Galatasaray formasını hazırlık maçında da olsa giymenin büyük bir gurur olduğunu lisana getiren Aytaç, “Başlangıcımız fazlaca güzel oldu. Hazırlık maçı da olsa kazanmamız gereken maçlar bunlar. Hem dönem başı ağır idmanların karşılığını almak için tıpkı vakitte kendi özgüvenimizi bulabilmemiz için” dedi.

‘Yorgunluğa karşın güzel oynadık’

Dönem başı çalışmalarından dolayı alana yorgun çıktıklarını kaydeden orta saha oyuncusu, “Ona karşın düzgün bir oyun oynadık. Hocamızın istediklerini yapmaya çalıştık ki, bunları düzgün yaptığımızı düşünüyorum. Zira fazlaca güzel çalışıyoruz. Alışılmış ki Galatasaray forması giyiyorsak bütün maçları kazanmamız gerekiyor. Bu da hoş bir başlangıç oldu” halinde konuştu.

‘Fatih Terim ile çalışmak büyük gurur’

28 yaşındaki futbolcu, teknik yönetici Fatih Terim ile çalışmanın büyük bir gurur olduğunun altını çizerek, “Fatih hoca ile 20 yaşında bir deneyim hayatıştım. Sahiden onunla çalışmak fazlaca büyük bir gurur. Kendi adıma o denli düşünüyorum” yorumunu yaptı.

Aytaç Galatasaray’a çabuk ahenk sağladı

Sarı-kırmızılı grupta düzgün bir hava olduğunu lisana getiren Aytaç Kara, “Kaptanımız Arda abi olsun, arkadaşlarımız olsun epey sıcak kanlı. Ben de sıcak kanlı biri olduğum için 2-3 gün yetiyor bana. Bu ailenin ortamına girmiş oldum. Daha çabuk kaynaştık. Onlar da sağolsun yeni gelen oyunculara epeyce yardımcı oluyorlar. İnşallah bu ailemiz büyüyerek daha düzgün biçimde devam edecek” dedi.