“Ben orada olacağım”, Michele Serra tarafından başlatılan Avrupa Temyiz Hakkında Yüzlerce Yorum

Sezai55

New member
“Ben oradayım !!!!! Bunu yapmalıyız ”. “Bekleyemem: Bana sadece nerede ve ne zaman söyle”. “Orada olacağım. Her yerde, her şey olduğunda, Avrupa “.” Ben de zamanında ve zaman zaman, çocuklarım ve torunlarım için teklif edildim “. Ve yine:” Ben de, seksen yılıma rağmen, gerçekten de bu nedenle orada olacağım çünkü Avrupa'yı doğduğunu gördüm ve öldüğünü görmek istemiyorum .. “.

Bir yorum duşu geldi Michele Serra'nın bulunduğu makaleye Avrupa için büyük bir kare tezahürü düzenleme fikrini başlattı. Yüzlerce okuyucu, gazetemizin içeriği hakkında yorum yapmak için kullanılmadıklarını söyleyenler bile, yargıç sadece önemli ve gerekli değil, her şeyden önce acil bir girişimde desteklerini ifade etmek için öne çıktı.

“Sevgili Serra, ben doğumdan değil, yaşam seçimine göre Avrupaım. Seslerimizi duyurma ihtiyacını derinden hissediyorum. Bu tohumun yakın gelecekte filizlendiğini ve çiçek vermesini umuyoruz. Orada olacağım! ”, Teminat David – Turinolduğu gibi Aurelianobuedea50 Davetiye coşkuyla yanıt vermek, kimin söylemek zorunda kalacağını ve her şeyden önce somut bir şey yapmak için kimin söylemek zorunda kalacağını eleştirmeyi ihmal etmiyor: “Fransa'dan, gerçekleştirilmesi gereken herhangi bir İtalyan şehrinde, bu şeyleri örgütlemesi gereken şeylere atıfta bulundukları için, özellikle de Avrupa partilerine atıfta bulunduklarını gözlemleyemem. suçlu.

Klarada Geleceği teşvik etmek için geçmişi hatırlayın: “İtalya'da yaşadığım ve gençken haklarımızı ve değerlerimizi savunmak için meydana gittik, eğer bugün her şey sosyal medya tarafından aktarılıyorsa, bunları organize etmek ve tezahür etmek için kullanırız” bu sağlıklı tepki ivmesini unutmamalıyız.

Meydana gitmeden önce Antonietta__gdbiwvv Başka bir fikir başlatıyor: “Başlamak için, ilahiyi Covid zamanında olduğu gibi, aynı anda pencerelerde neşeye yayabilir. Ama sonra bir gösteri”.

Güç Bir Kırpama Serra'nın sözleri Her zaman inandıkları değerlerin düşüşünü kabul etmek istemeyen birçok okuyucu için Serra'nın sözleri: “Sevgili Michele Serra, seni Avrupa için bir meydanda okumak için ne bir duygu! Bir an için eski, yararsız hissettim, tepki verdim, tepki gösterme, dürüst ve gerçeği öğreten bir düşünce, bu düşünerek, bu düşünerek, bu düşündüğümüzü gösteren bir şekilde, bu tür düşündüğümüzü gösteren bir şeylere karşı koyduğumuzu gösteren bir şekilde, bu tür düşündüğümüze karşı koyduğumuzu gösteren bir şeylere karşı koydum. Gazetemizi takip etmek ve bize yardımcı olmamıza yardımcı olmak için.

Silvia Camenzind

Girişime katılacak olanlar da var, ama koşullar farklı olsaydı: “Farklı bir AB için sokaklara götürürdüm. Kesinlikle şu anda olduğu gibi değil. Daha az bürokrasi, ekonomiye daha fazla saygı, daha az ideolojiye ve daha sağduyuya saygı duyuyor. MAR_00003.

Destekteki birçok ses arasında, Serra A ütopya fikrine zaman ayıranlar da var: “Sevgili Michele, bana rüyalar ve yanılsamalarla dolu bir çocuk gibi görünüyor – o yazıyor Gianfranco42 -. Avrupalıların neredeyse% 50'sinin şu anda olduğunu fark etmiyor musunuz (ve yakında milliyetçiliğin ve “vatanseverlik” notlarının genişlemesiyle daha fazlası olacaklar mı) artık Birleşik Avrupa'yı duymak istemiyor mu? Kaç İtalyan ve Avrupalı Timano Trump ve onun kötü seçimlerini ve kaç tane Putinian sempatizanı olduğunu görmüyor musunuz? İstifa etti: 100 yıl önce Avrupalılar Hitler, Mussolini, Stalin'i yücelttiklerinde, savaş ve açlık onları yok etse bile geri döndük. Dünya zirveye çıkıyor, ama asla demokrasiyi canlı tutmaya çalışan insanlarla dolu kareler görmeyeceksiniz “.

Yansıması Wanda2457: “Bence farklı düşünüyorum. Olaylara karşı oldukları için değil, kabul edilirler. Ama gerçeklere bakalım: Trump, bir süredir konsolide edilmiş bir gerçekliği önemli ölçüde hızlandırdı ve kötüleştirdi. Sosyal statü yıkıldı (bölgemdeki yarın, bağlı özel sağlık hizmetleri bazı teşhis hizmetlerinin çekincelerini engelliyor, çünkü bölgesel geri ödeme yetersiz kabul edildi). Sosyal eşitsizlikler daha da kötüleşti. Şiddet ve saldırganlık her gün siyah haberleri dolduruyor. Sanki hiçbir şey olmamış gibi, her bir eğlence şikayeti giderek daha yüksek fiyatlarla şikayet deliriyor. Ve çok devam edebilirsin. Hiçbir siyasi güç bu ciddi rahatsızlık tarafından yorumlanmazsa, herkesin ve sevdiklerini barış içinde yaşamaya çalışmak için düşünmesi gerektiğine inanıyorum “.

Giovanniteamb Olduğu gibi, Avrupa onsuz yapmaya istekli: “Hangi Avrupa için sokaklara götürmek zorundasınız? -O harikalar -. Ne işe yaramaz ve kanlı bir savaşa devam etmek istiyor? Ukrayna'dan zavallı olmayan ve korkmuş adamların önüne göndermesini isteyen kişi için? 'İktisatçı Sahada yenilgi ile ülkenin kontrolünü kaybetmek istemiyorsa, Zelensky'deki Batılı ortakların çocukları harekete geçirmek için yeni uyarılarının altını çiziyor. Bu yetersiz Avrupa ve barış yaratamıyor Warfondoia onsuz yapmak daha iyidir !! “.