Bayern Münih Lewandowski için ivedi etmiyor

İzmirliEfe

New member
Bayern Münih ile kontratı 2023’te bitecek olan yıldız oyuncu Robert Lewandowski’nin geleceği merak konusuydu. Bayern Münih Lewandowski hakkında yeni bir açıklama yaptı.

Kâfi vaktimiz var

Bayern Münih’in Lideri Herbert Hainer, Lewandowski’nin gruptaki geleceği hakkında şunları söylemiş oldu: “Sportif yöneticimiz oyuncularımız ile daima temas halinde. Lewandowski’nin gruptaki geleceği hakkında elimizde gereğince vaktimiz var, mukavele 2023’e kadar devam edecek. Şayet kendisi mesleğini bizimle sonlandırmak isterse hakikaten keyifli olurum.”

Maaş indirimi argüman edilmişti

Geçtiğimiz günlerde Lewandowski hakkında yazan Alman basını, Bayern Münih’in deneyimli topçunun maaşında indirim yapılması koşulu ile yeni bir mukavele istediğini tez etmişti.

Yorum yapmak istemiyorum

Yeni mukavele savları ile gündeme gelen Lewandowski söylentiler hakkında şunları söylemişti: “Spekülasyonlar yahut yeni mukavele argümanları hakkında pek de yorum yapmak istemiyorum. Şu an odaklandığım şey en yeterli performansımı sergilemek. Alanda âlâ olduğunuz sürece hangi grupta yer aldığınızın değeri yok. Artık deneyimli bir oyuncuyum ve elimde yeteri kadar vaktim var. Çabuk etmek istemiyorum.”

Robert Lewandowski kimdir?

Robert Lewandowski 21 Ağustos 1988 tarihinde Polonya’da dünyaya geldi. Futbol mesleğine Partizan Leszno’da başlayan Polonyalı forvet 4 Ocak 2014 tarihinde bedelsiz olarak Dortmund’un ezeli rakibi Bayern Münih’e katıldı. Bayern Münih için 239 maça çıkan Polonyalı topçu toplamda 226 gol ve 33 asist ile ekibine katkı sağladı.