Battalgazi’deki hizmet ve yatırımları yerinde görüyorlar

KripTon

Member
MALATYA (İHA) – Malatya Berberler ve Kuaförler Odası Lideri Ramazan Toptaş, oda üyeleri bir arada 2019 Mahalli Yönetimler Seçimlerinin akabinde geride kalan 2.5 yıllık vakit zarfı içerisinde medeniyetin kalbi Battalgazi’de hayata geçirilen proje alanlarını gezerek, bu hizmet ve yatırımların baş mimarı Battalgazi Belediye Lideri Osman Güder‘e teşekkürlerini iletti.

Battalgazi Belediye Lideri Osman Güder’in talimatıyla Battalgazi Belediyesi tarafınca düzenlenen hizmet ve yatırım seyahatleri devam ediyor. Aralıksız olarak 4 aydır devam eden seyahat tipi kapsamında Malatya Berberler ve Kuaförler Odası Lideri Ramazan Toptaş ve oda üyeleri, Battalgazi’deki yatırımları üstü açık tıp otobüsüyle yakından tanıma fırsatı buldu. Seyahat cinsine katılan Oda Lideri Toptaş ve üyeler, ilçedeki yatırımlara hayran kaldı. Bu hizmet ve yatırımların baş mimarı Battalgazi Belediye Lideri Osman Güder’e özel olarak teşekkürlerini ileten Oda Lideri Toptaş, Battalgazi’de yaşayan vatandaşların fazlaca şanslı olduğuna dikkat çekti. Battalgazi Belediye Lideri Osman Güder’de seyahat sonunda iştirakçiler ile bir ortaya gelerek, istişarelerde bulundu.

Kuaförlerden Lider Güder’e övgüler

Battalgazi’deki vizyon projeleri yerinde görmenin fazlaca farklı olduğunun altını çizen Selma Alakaş isimli kuaför, “Öncelikle Battalgazi Belediyesine ve bu seyahatin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Liderimiz Osman Güder’e ise bu yatırımlarından dolayı şükranlarımı sunuyorum. Her şey hayli hoştu. Birbirinden değerli bu yatırımları yerinde görmek lazım, dışarıdan duymakla olmazdı. Bilhassa İspendere Şifalı İçmeleri fazlaca hoştu. İnşallah buraya fazlacata geleceğim” derken, Saim Abaygil isimli kuaför ise, “Battalgazi Belediye Liderimiz Osman Güder, ilçede hoş çalışmalar yapmış. Battalgazi’nin çehresi değişmiş. Yeşilçam Toplumsal Tesisleri muazzam olmuş. Battalgazi kent merkezini kapsayan bir alandır. Yapılan tüm yatırımlarda en ince ayrıntılara kadar dikkat edilmiş. Şehit Fevzi Mahallesindeki dönüşüm çalışmasını ise takdire şayan buluyorum. Liderimize ve grubuna kolaylıklar diliyorum” biçiminde konuştu.

“Battalgazi’nin çehresi her geçen değişiyor”

Düzenlenen seyahat için Battalgazi Belediye Lideri Osman Güder’e teşekkürlerini ileten Malatya Berberler ve Kuaförler Odası Lideri Ramazan Toptaş, “Yaşadığımız zelzele ve 2 yıldır devam eden pandemi niçiniyle Battalgazi Belediye Liderimiz Osman Güder ile bir ortaya gelemedik. Ahilik haftasında bir aktiflik yaparak liderimizi davet etmeyi düşündük. Lakin liderimiz bize jest yaptı ve o bizi davet etti. Tüm iştirakçilerimiz ismine kendisine teşekkür ediyorum. Battalgazi sahiden eski Battalgazi değil artık. Battalgazi’nin her geçen gün çehresi değişiyor. Hoş yatırımlar ve projeler kazandırılıyor. Liderimizin ve takımının emeğine sağlık” tabirlerini kullandı.

“Bu ilçeyi sahipleri ile bir arada yönetiyoruz”

Battalgazi’nin problemlerini düzgün bildikleri ve yatırımlarını istişare kültürüne üzerine yaptıklarını vurgulayan Battalgazi Belediye Lideri Osman Güder, “Sizlerle bir ortada olmak hayli hoş. Şunu söz etmiştik; bir yer lakin oranın sahipleri ile birlikte yönetilir. Bir yerin sahiplerinin fikirleri, yöneticiler için her vakit kıymetlidir. Yöneticilerin kulak vermesi gereken bir kelam bence. ‘Akıllı insan, oburunun da aklını kullanıp yol yürüyen insandır. ‘Biz yöneticilerde bu biçimde olmalıyız. misyona geldiğimiz bu yana güç bir sureci daima birlikte yaşadık. Sarsıntı, pandemi, ekonomik darbeler üzere süreci yaşadık. Bu süreç bizleri de önemli manada etkiledi lakin bizler hizmetlerimizde dur durak bilmedik. Hizmetlerimizi istişare kültürü ile gerçekleştirdik. Battalgazi’mizin problemleri biliyoruz ve dersimize yeterli çalıştık. Vatandaşlarımızın gereksinimine yanıt verebilecek yatırımları ilçemiz ile buluşturduk. Hayata geçirdiğimiz yatırımlarımızla ilçemizdeki gelişmişlik farkını ortadan kaldırdık. Bizler ne kadar anlatırsak anlatalım, gezip görmek daha kalıcı oluyor. Bence en reklam, insanlarımızın şahsen görmesidir. Pandemi sürecinde esnaflarımızın her daim yanında olduk ve 8 binden çok alanda dezenfeksiyon süreci gerçekleştirdik. 2.5 yıllık vakit zarfı ortasında 62 bin ailemize yardımda bulunduk. Bundan daha sonraki süreçte de vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Biz istiyoruz ki; sizlerin de bizlere vereceği bir karne olsun. Bizlere oy veren insanların yüzlerini ağartmak istiyoruz ve Allah’ın isteğini kazanalım istiyoruz. Bugün ki seyahatimize iştirak ettiğiniz ve hayli teşekkür ediyorum” dedi. – MALATYA

Seçim anketi neticelerina güveniyor musunuz?

— Haberler.com (@Haberler) September 22, 2021