Bandecchi merkez sağdan ayrılıyor: “Artık düşman müttefikimiz yok, Popüler Alternatif artık bağımsız”

Sezai55

New member
Stefano Bandecchi Merkez sağla bağlarını koparıyor: “Onlarla Popüler Alternatif deneyiminin kapalı olduğunu düşünüyorum.” Yanıt olarak bunu duyurduHalletmek belediye meclisinde yapılan bir konuşmanın ardından. Terni'nin ulusal sekreteri ve belediye başkanı, inandığı siyaseti yapmaya devam etme konusunda bağımsız ve özgür hissettiğini söyledi.

Daha sonra Adnkronos'la konuşan Bandecchi, “Bu noktada yaptığımız anlaşmanın herkes tarafından takdir edilmediğini, özellikle de Fdi tarafından kesinlikle takdir edilmediğini söylemeliyim, bu yüzden bunu not ediyorum ve daha ileri gidemeyeceğimizi söylüyorum” diye açıklıyor. Açık olan anlaşmalara saygı duydum ama karşı tarafta bir şey göremezsem veda ederim. Açık ilişki içinde olduğum tek kişi Salvini, diğerlerinin hepsi ortadan kayboldu”, diye ekliyor Terni belediye başkanı.

Söz konusu anlaşma Eylül ayında Liguria, Emilia Romagna ve Umbria'daki bölgesel seçimler dikkate alınarak duyuruldu. İkinci bölgede merkez sol, 19 Kasım'da adayıyla birlikte kazandı Stefania ProiettiAncak merkez sağdaki rakip ve görevden ayrılan vali Kuzey Ligi mağlup oldu Donatella Tesei. Bu vesileyle Bandecchi sağa kaymaya karar vermişti. Taklit etmeyi hayal etti Claudio ScajolaLiguria'da kazandığı Marco Bucci İmparatorluğundan. “Aksi takdirde merkez sağa gitmeyecek oyları getirdim. Bandecchi, “Eğer beni bölgede aday gösterselerdi kazanırdık” dedi. Cumhuriyet.

Bandecchi: “Benim adaylığım olsaydı merkez sağ bunu başarırdı. FdI ve Lega için çok az oy var”

Muhabirimiz Lorenzo De Cicco tarafından

19 Kasım 2024

Bandecchi bir kez daha, “İtalya'nın çeşitli bölgelerinde merkez sağ koalisyon tarafından düzenlenen bazı toplantılardan ve liderlerimizden herhangi bir davet alamadıktan sonra, merkez sağa sempati duymadığımız sonucuna vardık” diyor. “Bana kalırsa, inandığım siyaseti sürdürme konusunda kendimi bağımsız ve özgür hissediyorum: En büyük düşmanlarınız olduğu ortaya çıkan müttefiklere sahip olmak bana şu atasözünü hatırlatıyor: Tanrı dostlarıma karşı korur, ben de onlara karşı korurum. düşmanlarım”.

Bandecchi daha sonra merkez sağın Alternatif Popüler'e karşı “kaba ve kaçak” olduğunu belirtiyor. “Hangi toplantılardan dışlandık? Bir sonraki seçim turundan etkilenen Toskana ve Campania bölgelerinde toplantılar oldu. Bizi en çok ilgilendiren konularda kendi başımıza gideceğiz. Merkez sağı rahatsız etmek istemiyoruz.” bu bize bir an için çok karışık geliyor”, diye bitiriyor Bandecchi.