Balıkesirli öğrenciler Doğa’sına kavuşuyor

Sezai55

New member
Çeyrek asra yaklaşan eğitim deneyimi ve İTÜ’nün esaslı geçmişinden ve yenilikçi Bilgi Üniversitesinden aldığı inançla; geleceğe aydınlık jenerasyonlar yetiştiren İTÜ ETA Vakfı Tabiat Koleji, Gönen ve Bandırma’da düzenlenen basın lansmanları ile Balıkesir’e açılacak 2 yeni yerleşkenin muştusunu verdi.

Basın lansmanına, Gönen Kaymakamı Aslan Yurt, Gönen İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Metin Erbay, Bandırma İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Keyifli Aslan, Bandırma Belediye Lider Vekili Mesut Özdemir, İTÜ ETA Vakfı Tabiat Koleji yöneticileri, yerleşke müdürleri, kurucu ve kurucu temsilcileri ile ulusal ve mahallî basın mensupları katıldı.

Basın lansmanı açılış konuşmasını gerçekleştiren İTÜ ETA Vakfı Tabiat Koleji CEO’su İsmail Kızılbay 2002 yılında kurulan, özgün eğitim modelleri, eğitime getirdiği yenilikçi bakış açısı ve akademik başarılarıyla kısa vakitte eğitimin Türkiye’deki önderi olan Tabiat Koleji, Can Eğitim Kümesi çatısı altında ülkemize paha katmak için durmaksızın çalışmaya devam ediyor. Bilgi Üniversitesi ile daha da güçlenen yapımız ve eğitim anlayışımızla Balıkesirli öğrencilerimizi buluşturmaktan memnunluk duyuyoruz.” dedi.

Basın lansmanında yer alan İTÜ ETA Vakfı Tabiat Koleji Eğitimden Sorumlu Genel Müdürü Enis Eryaman, “Biz İTÜ ETA Vakfı Tabiat Koleji olarak yaratıcılığı ve yeniliği savunuyor, sunduğumuz yüksek standartlardaki eğitim ve hizmet kalitemizle öğrencilerimize, çalışanlarımıza ve ülkemize paha katmak için durmaksızın çalışıyoruz.” formunda konuştu.

Eryaman, “Akademik alandaki muvaffakiyetleri, Doğa’ya has geliştirilen eğitim modelleri, yabancı lisan eğitimi, sanat, spor ve toplumsal faaliyetlerden oluşan 3S’i, alanında ehil akademik takımı, özgün eğitim gereçlerini oluşturması ve başarılı ölçme-değerlendirme sistemi üzere fark yaratan özelliklerin İTÜ ETA Vakfı Tabiat Kolejinin tercih edilme sebeplerinin başında geliyor. Balıkesirli öğrenciler, Doğa’nın fark yaratan eğitim metotları ile geleceğe en hakikat biçimde hazırlanacak.” dedi.

Okul evvelden liseye kadar Tabiat konsepti ile Balıkesirli öğrencilerin akademik muvaffakiyetinin artacağını belirten Eryaman, “Okullarda çağdaş eğitim tekniklerini kullanarak yenilikleri takip eden, ufku geniş, özgüveni sağlam ve yaratıcı düşünen bireyler yetiştirmeye Balıkesir’de devam edeceğiz.” diyerek yeni yerleşkelerin Tabiat Ailesi’ne ve Balıkesir’e iyi olmasını diledi.

Bandırma ve Gönen yerleşkelerinin kurucusu Olcayto Mızrak ise İTÜ ETA Vakfı Tabiat Kolejinin Balıkesir’e değerli bir katma kıymet sağladığını belirterek Balıkesirli öğrencilerinin muvaffakiyet rüzgârlarının artık Doğa’dan eseceğini kaydetti. Mızrak, Balıkesir’e yaptıkları eğitim yatırımlarının da devam edeceğini söylemiş oldu.

Yöneticiler, toplantı daha sonrası Gönen ve Bandırma yerleşkelerini ziyaret ederek öğretmenlerle bir ortaya geldi.

İTÜ ETA Vakfı Tabiat Koleji Balıkesir Bandırma Yerleşkesi; 18 derslik, 4 atölye, konferans salonu, kütüphane, bilişim teknolojileri laboratuvarı, fen laboratuvarları, kapalı spor salonu, yemekhane, kantin, 2 rehberlik odası olmak üzere 3 bin m2 kapalı, 2 bin 500 m2 de açık alana sahiptir.

İTÜ ETA Vakfı Tabiat Koleji Gönen Yerleşkesi; Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde eğitim vermektedir. Gönen yerleşkesi dersliklerinin yanı sıra kapalı spor salonları, aktivite alanları, kapalı yüzme havuzu, sinema salonu, teknoloji ve bilim laboratuvarları, sanat atölyeleri, açık ve kapalı oyun alanları bulunmaktadır. Okul bahçesinde basketbol, voleybol alanları, tenis kortu ve oyun alanları yer almaktadır.