Aşısını olana fiyatsız cilt ve saç bakımı

KripTon

Member
Malatya’da kuaför Şener Eroğlu, aşı olmak istemeyenleri aşıya teşvik etmek için iki doz aşısını yaptıranlara iş yerinde fiyatsız cilt ve saç bakımı yapıyor.

Covid-19 salgınının dünyayı saran bir virüs olduğunu ve iki yıldır bu salgınla uğraş edildiğini tabir eden Malatya Park Alışveriş Merkezi kuaför salonu işletmecisi Şener Eroğlu, aşı konusunda teşvik edici uygulama başlatmış olduğunı söylemiş oldu. Eroğlu, “Her Türk vatandaşı olarak bizler de aşımızı yaptırdık. Sevdiklerimiz için lütfen aşılarınızı yaptırın. Kuaför salonu olarak Türkiyemizdeki aşı kampanyasına bizler de dayanak vermek için, Devletimizin her vakit yanındayız. 2’nci doz aşı yaptırana saç bakımı ve cilt bakımı armağan ediyoruz. Millet olarak inşallah en yakın vakitte korona virüsü (Covid-19) yeneceğiz Maske, toplumsal uzaklık ve paklık kullarına uyarsak virüs biter” sözlerini kullandı.

Kuaför Eroğlu, “Ülkemizde tekrar virüs niçiniyle yasakların gelmesini biz kuaförler olarak istemiyoruz. Eylül ayında okulların açılmasını istiyoruz. Ülkemiz sıkıntı süreçten geçiyor. Yangınlar virüsle uğraş, sarsıntılar arka arda geldi. Daima bir arada kuvvetli Türkiye için Devletimizin her vakit yanında olacağız. Kuaför ve berberler olarak aşı kampanyasına herkesi davet ediyoruz. İşletme olarak aşı kampanyamız yeni başladı. 2’nci doz aşı olana saç bakımı ve cilt bakımı yapıyoruz. Kampanyamız Eylül aynına kadar devam edecek” formunda konuştu.

“Tüm vatandaşlarımızı aşıya davet ediyorum”

Kuaföre tıraş olmak için gelen müşteri Talha Yılmaz ise kampanyadan dolayı Eroğlu’na teşekkür ederek, “Malatya Park AVM alış veriş merkezinde Kuaför Şener Eroğlu vatandaşlarımız aşıya teşvik etmek için 2’nci doz aşı yaptıranlara, saç ve cilt bakamı fiyatsız armağan ediyorlar. Kendisine teşekkür ediyorum. Ben de aşımı yaptırdım. Aşı olmayan tüm vatandaşlarımızı aşıya davet ediyorum. Korona virüse karşı en büyük tedbir aşı yaptırmaktır. Öğrenciyim biran evvel okula gitmek için gün sayıyorum. Okulumu ve arkadaşlarımı epey özledim. İnşallah en yakın vakitte virüs biter” diye konuştu. – MALATYA

SON ZELZELELER: Türkiye ve dünyadan son dakika sarsıntılar listesi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı