Sezai55
New member
Bir kumsal, arkası deniz. Tutkulu bir öpücük. Kendi kıyılarımızda veya yabancı kıyılarda tatil yapan herhangi bir çiftin yazının kroniği olabilir. Ancak Avusturya magazin gazetelerinde heyecan ve tartışmaya neden olan çekimdir. Hikayenin kahramanları Alessia AmbrosiTrentino’da seçilen İtalya Kardeşleri’nin Veronese milletvekili ve arkadaşı Georg Dornauer, aynı zamanda siyasi bir üs, ancak Avusturya’da ve Melonian Ambrosi’ninkine tamamen karşı bir partide. Dornauer aslında Tirol vali yardımcısıdır ve Sosyal Demokratlara aittir. Ancak Alman dedikodu dergilerinin merakını tetikleyen, siyasete bakış açıları değil, bizzat Ambrosi’nin sosyal profillerinde yayınladığı bazı fotoğraflardı.
Fotoğraflarda FdI temsilcisi ve Dornauer, plajda mayolarla tutkuyla öpüşürken resmedilmiş. Alman basını tarafından “sıcak” olarak değerlendirilen çekimler (dergiler dahil) yüksek, Kronen Ve haberler), bunları kapakta yayınlamaktan çekinmeyen. Sonuç, iki siyasi kahraman için uygunsuz bulunan fotoğrafa sosyal medyada merak ve eleştiri geldi.
Alessia Ambrosi’nin hoş karşılamadığı ve Twitter’da yaptığı bir gönderiyle yanıt vermek istediği tartışmalar. “Erkek arkadaşımla öpüştüğümüz sahildeki fotoğraftaki karmakarışık pozisyonları dikkatlice okudum – FdI yardımcısının gönderisini okuyor – Halka açık ve özel birçok sevgi, sempati ve destek gösteriniz için teşekkür ederim; Ayrıca, 2023’te, bir politikanın özel bir bireye sahip olabileceği ve belki (neden olmasın?) gurur duyabileceği gerçeğine itiraz bulan, giderek azınlıkta olsa da, kaverniküler sonrası bir bileşenin nasıl hala inanılmaz derecede devam ettiğini de açıkça not ediyorum. ve bunu saklamak zorunda hissetmeyin.”
Fotoğraflarda FdI temsilcisi ve Dornauer, plajda mayolarla tutkuyla öpüşürken resmedilmiş. Alman basını tarafından “sıcak” olarak değerlendirilen çekimler (dergiler dahil) yüksek, Kronen Ve haberler), bunları kapakta yayınlamaktan çekinmeyen. Sonuç, iki siyasi kahraman için uygunsuz bulunan fotoğrafa sosyal medyada merak ve eleştiri geldi.
Alessia Ambrosi’nin hoş karşılamadığı ve Twitter’da yaptığı bir gönderiyle yanıt vermek istediği tartışmalar. “Erkek arkadaşımla öpüştüğümüz sahildeki fotoğraftaki karmakarışık pozisyonları dikkatlice okudum – FdI yardımcısının gönderisini okuyor – Halka açık ve özel birçok sevgi, sempati ve destek gösteriniz için teşekkür ederim; Ayrıca, 2023’te, bir politikanın özel bir bireye sahip olabileceği ve belki (neden olmasın?) gurur duyabileceği gerçeğine itiraz bulan, giderek azınlıkta olsa da, kaverniküler sonrası bir bileşenin nasıl hala inanılmaz derecede devam ettiğini de açıkça not ediyorum. ve bunu saklamak zorunda hissetmeyin.”
Ardından, “Maalesef birileri unuttuysa, kumsalda aşık olmanın ve öpüşmenin güzel olduğunu herkese hatırlatırım, tabii ki kimseye saygısızlık etmiyorum. Kötülük, eğer bu görüntüde kötülük bulunacaksa, her zaman olduğu gibi, yalnızca bakanın gözündedir”.Erkek arkadaşımla öpüştüğümüz kumsal fotoğrafındaki karmakarışık pozisyonları dikkatlice okudum.
Herkese açık ve özel olarak gösterdiğiniz sevgi, sempati ve desteğiniz için teşekkür ederim; Ayrıca 2023’te hala inanılmaz derecede… pic.twitter.com/tdEfWR8Y4y
— Alessia Ambrosi (@AleAmbrosiTW) 19 Ağustos 2023