Almasri davası, Gotti: “Bakanlar Mahkemesi Falcon zaman çizelgelerini araştırıyor”

Sezai55

New member
“Yargı cephesinde, Bakanlar Mahkemesi'nin hikayeyi çerçevelemek için bazı belgeler aldığı ve soruşturma konusunun Falcon'un kullanım zamanlarında olduğunu, ardından ayrılmaya kıyasla” Times “i kontrol ettiği bu haber var. Libya için, Roma'dan kalkmaya yetkili olduğunda “. Yani avukat Luigi Li Gotti davada Almasri Ayrıca, şikayetinden sonra hikayenin nerede olduğunu ve yenilik olup olmadığını soran Siena'daki gazetecilere cevap verdi. Yasallık inisiyatif sayfaları için Siena'daki Li Gotti bir şikayet sunmuştu.

Almasri, TÜFE soruşturmasına göre: “İtalya temerrüde düşüyor”

Conchita Sannino

18 Şubat 2025

Li Gotti şöyle açıklıyor: “Bana öyle geliyor ki,” uluslararası “ceza avlusunun ön soruşturmasıyla, çünkü birkaç dava talimat veren ceza mahkemesinin iç bir organı var, açıklama istiyor ve Bakan Nordio'ya bir ay zaman veriyor , Bu nedenle 18 Mart'ta, gerekçeler vermek için sona erer “.

Avukat için “Almasri hikayesi hakkında hükümet tarafından kötü bir yönetim vardı, kendilerini bir soruşturma olduğu gerçeğiyle sessizce kapattılar”. Ve ekliyor: “Böyle bir dönemi hatırlamıyorum, cumhuriyetimiz için stragism ve diğerleri olarak siyah dönemler oldu, ama son 20 yılda bir şey hatırlamıyorum”.